Laukaaseen avataan uusi autopesupalvelu heinäkuussa


31.5.2023

Osuuskauppa Keskimaa rakentaa S-market Laukaan yhteyteen uuden autopesupalvelun. Keskimaan autopesuverkoston uusin toimipaikka ABC CarWash Laukaa sijoittuu S-marketin uuden laajennusosan viereen. ABC CarWash Laukaa avataan heinäkuun alussa.

− Olemme erittäin tyytyväisiä, päästessämme avaamaan asiakkaidemme pitkään toivoman autopesupalvelun Laukaaseen. Meillä on loistava sijainti aivan Laukaan keskustassa, uudistuneen S-marketin vieressä. Jatkossa kaupassakäynnin yhteydessä on vaivatonta ja ympäristöystävällistä huolehtia myös autosta, toteaa Osuuskauppa Keskimaan ABC liikennekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen.

Laukaaseen rakennettavan ABC CarWashin pesulaitteistossa hyödynnetään viimeisintä autonpesuteknologiaa, ja pesuaineet valitaan aina vuodenaikaan sopiviksi.

− Auto kannattaa viedä pesuun vähintään kerran kuussa – mieluummin useamminkin, jotta lika ei pääse pinttymään eikä vaurioittamaan maalipintaa, ohjeistaa autonpesukaupan päällikkö Janne Nybacka Osuuskauppa Keskimaalta.

ABC CarWashin autopesuohjelmat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Talvella pesut on suunniteltu erityisesti poistamaan tiesuolaa ja pikeä maalipinnalta, kun taas kesällä pesu keskittyy muun muassa hyönteisten poistamiseen auton etuosasta.

ABC-mobiilisovellus on kätevin tapa maksaa ja kerätä Bonuksia autonpesussa. Lisäksi ABC-mobiilin kuukausi- ja sarjapesuasiakkaat voivat pestä autonsa haluamassaan Osuuskauppa Keskimaan autonpesupisteessä.

Uudet yhteistyökumppanit Laukaan pesuhallin ja -laitteiden toimittajina

Laukaan autonpesuhalli toteutetaan moduulirakenteisena hallina yhteistyössä HavaModulesin kanssa. Suomessa valmistettu moduulihalli toimitetaan tontille betoniperustuksineen, minkä jälkeen siihen asennetaan Kärcherin malliston uusin autonpesukone.

− Yhteistyö Osuuskauppa Keskimaan ja HavaModulesin välillä on sujunut erittäin hyvin. Laukaan pesuhallin rakennustyöt aloitettiin yrityksen tehtaalla Salossa maaliskuun lopulla. Valmis moduuli kuljetetaan erikoiskuljetuksella Laukaalle kesäkuun toisella viikolla yhden yön aikana, kertoo HavaModulesin toimitusjohtaja Ville Karjalainen.

Kärcher on Osuuskauppa Keskimaalle uusi kumppani autonpesulaitteistoissa.

− Osuuskauppa Keskimaan kanssa alkanut kumppanuus on meille merkittävä strateginen laajentuminen Keski-Suomessa. Kärcher Center Jyväskylä on meille merkittävä kasvukohde, joka pystyy tarjoamaan kattavat myynti- ja huoltopalvelut kaikkiin keskeisiin puhtausalan kohteisiin, taustoittaa Kärcher Oy:n myyntijohtaja Vappu Vanhala.

Laukaan uuteen ABC CarWash -toimipisteeseen valittu Kärcher Klean!Star IQ -autopesukone edustaa viimeisintä pesutekniikkaa. Koneessa on seitsemänosaiset sivuharjat, jotka mukautuvat täydellisesti auton pyöreisiin muotoihin, peränpesu sekä Kärcherin patentoima ”sähköhammasharjamainen” vanteidenpesujärjestelmä. Ensiluokkainen puhdistustulos varmistetaan ekologisilla Kärcher-pesuaineilla.

Osuuskauppa Keskimaan ABC autonpesupalveluihin kuuluu Laukaan avaamisen jälkeen kuusi ABC CarWash 24h-autopesulaa sekä yksi ABC Pesukatu Jyväskylän Prisma Seppälän yhteydessä.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaan, Heikki Tervanen, toimialajohtaja, 010 767 3064, heikki.tervanen@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, Janne Nybacka, autopesukaupan päällikkö, 010 767 3295, janne.nybacka@sok.fi
Kärcher Oy, myyntijohtaja Vappu Vanhala, vappu.vanhala@karcher.fi, 040 834 8154
HavaModules, toimitusjohtaja Ville Karjalainen, ville.karjalainen@hava.fi

***

Kärcher

Kärcher on maailman johtava puhdistusteknologiayritys. Valikoimasta löytyy oikeita ratkaisuja puhdistukseen sekä kuluttajille että yrityksille. Aina pienistä ikkunapesureista kuumavesipesureihin ja automatisoituihin rekanpesukoneisiin. Kun puhutaan puhdistamisesta ovat helppous ja vaivattomuus avainsanoja. Kun työ käy sujuvasti on myös veden, energian ja pesukemikaalien käyttö ekotehokkaampaa. Perheyrityksenä meille on tärkeää se, kuinka asiat tehdään. Kannamme vastuuta ympäristöstä, yhteiskunnasta ja ihmisistä. Yritys on aloittanut tiensä Saksassa jo vuonna 1935 ja perspektiivi ulottuu kvartaalien sijaan pitkälle tulevaisuuteen. Tänä vuonna vietetään Kärcher Oy:n juhlavuotta. Mittariin tulee tasan 40 toimintavuotta Suomessa!
www.karcher.fi

HavaModules

HavaModules aloitti täysin valmiiden pesuhallimoduulien tuotannon vuonna 2021. Toiminta perustuu siirrettävän betoniperustuksen hyödyntämiseen, joka mahdollistaa rakennuksen rakentamisen täysin valmiiksi yrityksen tehtaalla. Myös pesukone on mahdollista asentaa valmiiksi tehtaalla. Käyttöönottovaihe tontilla voi olla nopeimmillaan vain viikon verran.
Kahden vuoden aikana yritys on noussut Suomen johtavaksi valmiiden pesuhallimoduulien valmistajaksi. HavaModules on toimittanut ABC Carwash-pesuhalleja mm. Kotkaan, Kouvolaan, Kuusankoskelle, Lohjalle, Varkauteen ja Iisalmeen.

KUVA: Pasi Seppälä / Keskimaa