Luvassa hyvät hipat!


27.10.2014

Onhan tätä jo odotettu – pikkujouluaika on taas täällä!

Keskimaan hotellit ja ravintolat ovat takuuvarmoja pikkujoulupaikkoja. Hyvää ruokaa, seuraa ja ohjelmaa on tarjolla isommalla tai pienemmälle porukalle, firman juhlille tai ilonpidolle ystävien kesken, vähän virallisemmin tai hyvin epävirallisesti – miten kukin juhlijajoukko itse tahtoo. 

Tuire Rantala Keskimaan Sokos Hotellien myyntipalvelusta antaa

Vinkit pikkujoulujen suunnittelijoille:

1. Meillä on kolme tiloiltaan, tunnelmaltaan, tyyliltään ja ravintolapalveluiltaan erilaista hotellia, joten vaihtoehtoja pikkujoulun viettäjille on runsaasti. Ruoka on hyvää ja tunnelma katossa jokaisessa talossa.
2. Viimeistään nyt kannattaa olla juhlapaikan varaamisessa liikkeellä. Suosituimmat viikonloput alkavat olla aika täysiä, mutta vielä sekaankin mahtuu.
3. Jyväshovissa pikkujouluajan esiintyjiä ovat mm. Anneli Mattila & V.I.P, Taikakuu, Arttu Wiskari, Neljänsuora ja Kake Randelin. Ohjelma voidaan myös räätälöidä, vaikkapa tietyn teeman ympärille.
4. Uutuutena tarjoamme Paviljongissa ja Alexandassa muutamana viikonloppuna joulukattauksen pienille ryhmille.
5. Juhlan kruunaa majoittuminen hotelliimme. Taksia ei tarvitse jonotella, ja aamulla pääsee valmiille, ihanalle aamiaiselle.
6. Lisätietoja tarjonnastamme saat osoitteesta pikkujoulupaketti.fi. Pakettikoneemme kertoo parhaan vaihtoehdon tarjonnastamme.