Mestarin Herkku ja Total Kiinteistöpalvelut jatkavat kauppapalveluiden tilauspalvelua Jyväskylässä


10.1.2018

Osuuskauppa Keskimaa ja Total Kiinteistöpalvelut ovat yhteistyössä aloittaneet kauppapalvelui-den tilauspalvelun toteutuksen Jyvässeudulla. Tilauspalvelun avulla asiakkaat saavat elintarvik-keet ja päivittäistavarat kotiin kuljetettuina. Etenkin iäkkäät ovat tilauspalvelun aktiivisia käyt-täjiä. Ensimmäiset toimitukset tehtiin Mestarin Herkun ja Totalin yhteistyönä 8.1.2018.

Mestarin Herkun ja Totalin tilauspalvelussa tuotteet tilataan ja kerätään Mestarin Herkusta, ja Total toimittaa ostokset asiakkaalle. Asiakas saa kaiken palvelun yhdellä laskulla Mestarin Herkulta.

– Mestarin Herkun valikoima on kattava, ja sieltä asiakkaat löytävät niin edulliset perustuotteet kuin erikoistuotteetkin. Meillä on lisäksi pitkä kokemus erilaisista tilauspalveluista, ja olemmekin innoissamme yhteistyöstä Totalin kanssa, kertoo Mestarin Herkun myymäläpäällikkö Miikka Mikola.

Yhteistyön taustalla on halu varmistaa laadukkaat tilauspalvelut, kun Jyväskylän kaupungin ja Totalin yhteistyö päättyi 7.1.2018. Samalla päättyi Jyväskylän kaupungin maksama tuki palvelulle.

– Pyrimme pitämään jatkossakin palvelun hinnan kohtuullisena ja tilauspalvelun näin kaikkien saavutettavissa. Hinta on asiakasomistajille 13 euroa ja muille 21 euroa. Hinnalla katetaan tilausten vastaanotosta, keräilystä ja kuljetuksista aiheutuvia kustannuksia, valottaa Miikka Mikola.

Totalin kanssa ostokset toimitetaan asiakkaan kotiin ja tarvittaessa pienestä lisämaksusta vaikka jääkaappiin saakka.

– Olemme todella iloisia kauppapalvelujen kuljetusyhteistyön aloittamisesta Mestarin Herkun kanssa. Voimme hyödyntää pitkäaikaista kokemustamme kauppapalveluista Jyväskylässä ja jatkaa kanssakäymistä jo tutuksi tulleiden asiakkaiden kanssa, iloitsee Totalin palvelupäällikkö Lia-Maria Kaihlanen.

Tilaukset tehdään jatkossa Mestarin Herkun tilauspalveluun eikä Totalille, kuten aiemmin.

Tätä ennen asiakkaan tulee hakea laskutustiliä Mestarin Herkusta.

Mestarin Herkun tilauspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 0100 850 90 (0,76 €/min +pvm/mpm (sis. alv. 24%) ja sähköpostitse osoitteessa tilauspalvelu2.mestarinherkku@sok.fi