Mestarin Herkku + Mestarin Kukka


7.10.2016

= Keski-Suomen ainoa Rôtisseurs-kauppa ja palveleva kukkakauppa

Jyväskylän Sokoksen Mestarin Herkku on Keski-Suomen ainoa ruokakauppa, jolla on Rôtisseurs-kilven käyttöoikeus. Kilpi kertoo poikkeuksellisen hyvistä valikoimista ja palveluista sekä henkilökunnan ammattitaidosta ja ruokaosaamisesta.

Elokuussa tuli kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun Mestarin Herkun palvelutiskin takaseinälle kiinnitettiin Suomen Paistinkääntäjien myöntämä Rôtisseurs-kilpi. Mestarin Herkku on edelleen Keski-Suomen ainoa ruokakauppa, jolla on Suomen Paistinkääntäjät ry:n korkein tunnustus. Se myönnetään aina vuodeksi kerrallaan.  

Kilven luovutusperusteluissa järjestö korostaa Mestarin Herkun toimivia tiloja ja puitteita, gastronomian kehittämistä sekä alueellisten ruokaperinteiden säilyttämistä. Ratkaisevinta on kuitenkin monipuoliset ja osuvat valikoimat sekä myyjien ammattitaito ja ruokaosaaminen.

Edullisuutta ja erikoisuuksia

Uniikilla liikeidealla toimivan Mestarin Herkun valikoimissa on noin 16 000 elintarviketuotetta. Perustuotteiden hinnat ovat samaa tasoa kuin Keskimaan S-marketeissa.

Keskisuomalaisia tuotteita Mestarin Herkun valikoimissa on enemmän kuin missään muussa maakunnan kaupassa,  yhteensä yli 600.

Mestarin Herkulle omaleimaista on myös poikkeuksellisen runsas määrä palvelutiskejä, joista saa lihaa, lihajalosteita, kalaa, juustoja, grillituotteita, konditoriatuotteita, vasta paistettuja leipomotuotteita sekä heti syötäväksi valmista ruokaa.

Ainutlaatuinen PikAteria

Mestarin Herkun PikAteria tarjoaa omassa keittiössä keittiömestarin ja kokkien alusta pitäen valmistamaa ruokaa paikan päällä syötäväksi ja mukaan otettavaksi. Tarjolla on joka päivä keitto-, salaatti- ja lämminruokavaihtoehtoja.

Mestarin Herkun keittiössä valmistetaan asiakkaille myös tilauksesta erilaisia tarjoilukokonaisuuksia, esimerkiksi yritysten illanistujaisiin ja muihin tapahtumiin. Samoin lukuisat yksityisten ihmisten perhejuhlat, muun muassa rippijuhlat ja syntymäpäivät, on vietetty Mestarin Herkun loihtimien ruokien merkeissä. Monet asiakkaat turvautuvat myös joulun valmisteluissa keittiön ammattitaitoisten kokkien apuun.

Paikan päälle syömään pysähtyvien asiakkaiden määrä on kasvanut vuosi vuodelta, ja ajoittain PikAteriasta on ollut vaikea löytää vapaata pöytää ateriointia varten. Tilanne helpottuu tänä syksynä: PikAterian kaikki pöydät keskitetään Alkon suunnalta katsottuna Sokoksen pääkäytävän vasemmalle puolelle, Apteekin viereen. Samalla asiakaspaikkojen määrä lisääntyy.

Mestarin Kukka muuttaa paremmalle paikalle

Mestarin Herkun rinnalla toimii asiantunteva ja palveleva kukkakauppa Mestarin Kukka, jossa tarjolla ovat kaikki kukkakauppapalvelut niin ilon kuin surun hetkillä: hautajaisten kukkalaitteista hää- ja onnittelukimppuihin sekä kodin juhliin ja koristuksiin, kuten erilaisiin asetelmiin ja joulukimppuihin. Mestarin Kukan floristit tunnetaan erityisesti taidokkaista, idearikkaista ja mielikuvituksellisista sidontatöistä. Heti paikan päältä mukaan Mestarin Kukasta saa myös upeita ja persoonallisia kukkakimppuja tuliaisiksi tai oman kodin kaunistukseksi. Kukkalähetykset kauemmas hoituvat Interflora-palvelun avulla.

Poikkeaminen kukkaostoksille helpottuu, kun Mestarin Kukka muuttaa lokakuussa entistä paremmalle paikalle Sokoksen alimman kerroksen pääkäytävän varrelle. Samassa yhteydessä Mestarin Kukan yhteyteen avataan Mestarin Herkun kioski, jonka valikoimiin tulee hyvät valikoimat kortteja, lehtiä, pokkareita, tupakkatuotteita sekä makeisia. Kioskiin tulevat myös Veikkauksen palvelut.