Mestarin Herkun aukioloaikaa laajennetaan


31.10.2016

Jyväskylän Sokoksen kehittäminen jatkuu ja palvelutarjonta monipuolistuu. Mestarin Herkun aukioloajat laajenevat, Sokoksen ja Sokos-keskuksen aukioloajat supistuvat

Mestarin Herkun aukioloaikaa jatketaan, koska nykyisin asiakasmäärät ovat suuria sekä varhain aamusta että myöhään illasta. Mestarin Herkun aukioloaikaa jatketaan maanantaista 31.10. lähtien. Uudet aukioloajat ovat maanantaista lauantaihin 7 – 23 ja sunnuntaisin 12 – 23.

– Keskustan suurimpana päivittäistavarakauppana haluamme tarjota asiakkaillemme myös laajimmat aukioloajat. Ne on otettu muualla hyvin vastaan, joten ennakoimme hyvää menestystä myös Mestarin Herkun laajentuville aukiolotunneille, kertoo myymäläpäällikkö Miikka Mikola Mestarin Herkusta.

Samaan aikaan Sokoksen ja kauppakeskuksen aukioloaikaa supistetaan. Sokos-keskus on jatkossa auki maanantaista perjantaihin 9 – 20, lauantaisin 9 – 18 ja sunnuntaisin 12 – 18. Joulun alla, viikosta 47 alkaen, Sokos-keskus on viikonloppuisinkin avoinna kello 20 saakka.

– Uskon, että näillä Sokos-keskuksen uusilla, yhtenäisillä aukioloajoilla ja palveluilla pystymme palvelemaan entistä paremmin Jyväskylän keskustan asiakkaita, kertoo Sokos-johtaja Jarkko Elola.

Sokos-kauppakeskuksen tarjonta monipuolistuu. Flying Tiger Copenhagen avasi myymälänsä pohjakerroksessa 25.10. ja Clas Ohlsson avaa 1-kerroksessa marraskuussa.

Sokoksen pohjakerroksessa apteekin ja PikAterian asiakaspaikkojen vieressä olevaan tilaan muuttaa Mestarin Kukka, jonka yhteyteen avataan uusi kioski. Liiketila on noin 250 m², tila on 90 m² suurempi kuin nykyinen Mestarin Kukka. Muutoksen yhteydessä kaikki PikAterian asiakaspaikat keskitetään viihtyisäksi kokonaisuudeksi apteekin viereen.

Nykyiset Mestarin Kukan tilat jäävät toistaiseksi tyhjilleen.

Kun muu kauppakeskus on kiinni, pääsee avoinna olevaan Mestarin Herkkuun niin Asemakadun puoleisesta ovesta kuin Kauppakadultakin liukuportaita tai hissiä käyttäen. Myös autoilevat asiakkaat pääsevät kätevästi Mestarin Herkkuun suoraan parkkihallin -1-kerroksen tasolta.

Jyväskylän Sokos-kiinteistössä Keskimaan omaa liiketoimintaa ovat Sokos-tavaratalo, Mestarin Herkku, Mestarin Kukka, Marks & Spencer sekä Buffa-, Presso- ja Hesburger-ravintolat. Vuokratiloissa toimivat Stadium, Jyväskylän uusi Apteekki, Alko, BodyShop, Kultajousi Elegance, Tasosauma, Hyvä Olo –parturi-kampaamo-kauneushoitola, Flying Tiger Copenhagen sekä Clas Ohlson.

Lisätietoja:

Sokos-johtaja Jarkko Elola 050 313 3800
myymäläpäällikkö Miikka Mikola 010 767 64250