Muutoksia Osuuskauppa Keskimaan Sale-verkostossa


19.1.2018

Osuuskauppa Keskimaa kehittää Sale-verkostoa vuoden 2018 aikana. Sale Pylkönmäen osalta harkitaan liiketoiminnasta luopumista. Sale Kannonkoski remontoidaan keväällä 2018.

Keskimaa harkitsee Sale Pylkönmäen liiketoiminnasta luopumista, koska myymälä on tappiollinen ja näköpiirissä ei ole muutoksia, jotka parantaisivat tilannetta. Sale Pylkönmäen liiketoimintaa harkitaan myytäväksi tai lakkautettavaksi. YT-neuvottelujen piirissä on koko henkilöstö eli myymäläpäällikkö ja neljä myyjää.
 
– Mikäli Sale Pylkönmäen liiketoiminnasta luovutaan, heille kaikille tarjotaan mahdollisuutta siirtyä Keskimaan sisällä toiseen toimipaikkaan ns. vanhoina työntekijöinä, kertoo ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen.
 
Ensisijainen tavoite on löytää uusi jatkaja toiminnalle. Mikäli liiketoiminnasta päätetään luopua, Keskimaa aloittaa ostajaehdokkaiden kartoittamisen.
Keskimaan asiakasomistajia palvelevat Pylkönmäen lähialueilla myös S-market Karstula, S-market Saarijärvi sekä Sale Multia.

Sale Kannonkoskelle laajempi tuotevalikoima ja energiatehokas myymälä

Keskimaa remontoi Sale Kannonkosken keväällä 2018. Remontissa kohennetaan myymäläympäristöä, luodaan tilaa valikoiman kasvattamiselle ja vastataan energiatehokkuuden vaatimuksiin muun muassa kylmätekniikan uudistuksella ja ovellisten kylmäkaappien asennuksella. Suunnitelmissa on lisäksi asentaa liukuovet, jotta esimerkiksi iäkkäämpien asiakkaiden kaupassa käynti helpottuu.
 
– Valikoimassa tuoretuotteiden määrää kasvatetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Esimerkiksi maitotuotteiden, juustojen, lihajalosteiden ja tuoreen lihan valikoimat laajenevat, avaa Jarno Minkkinen.