Nina Nieminen matkailualan kansainvälisen järjestön johtotehtävään


16.12.2016

Revenue Management -johtaja Nina Nieminen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta on valittu HSMAI:n (Hospitality Sales & Marketing Association International) Euroopan alueen jakeluun keskittyvän advisory boardin puheenjohtajaksi.

HSMAI:n Euroopan alueella on jo entuudestaan kolme advisory boardia, jotka keskittyvät matkailualan revenue managementiin, digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin. Jakeluun keskittyvä advisory board on perustettu äskettäin ja aloittaa nyt toimintaansa.

Uuden jakeluun keskittyvän asiantuntijaryhmän johtoon valittu Nina Nieminen arvostaa tehtävässään eri organisaatioiden ja ihmisten välistä vuorovaikutusta, josta oppii jatkuvasti uutta.  

”Odotan innolla keskusteluja, erilaisten näkemysten jakamista ja oppimista advisory boardin ja koko toimialan kesken. Matkailukaupan jakelu muuttuu jatkuvasti digitalisaation myötä. Tulosta kasvattaakseen hotellien on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota jakeluratkaisuihinsa ja -strategioihinsa”, Nieminen korostaa.

”On ilo saada Nina Nieminen tähän tehtävään. Hän on osallistunut aktiivisena ja aloitteellisena jäsenenä toimintaamme ja esiintynyt useissa tilaisuuksissamme. Puheenjohtajana hän voi antaa vahvan panoksen uuden advisory boardin työskentelyyn”, HSMAI:n Euroopan alueen johtaja Ingunn Hofseth sanoo.

 

HSMAI:n Euroopan alueen jakeluun keskittyvän advisory boardin kokoonpano:

Nina Nieminen, puheenjohtaja, SOK/Sokos Hotels
Richard Biggs, Rezidor Hotel Group
Michael Hucho, AccorHotels
Adriaan Coppens, OTA Insight
Ralf Denke, Steigenberger Hotels
Shawn K. Jereb, Belmond
Nils Korsvoll, eBerry by Nordic Choice Hospitality Group
Thomas Grundström, Scandic Hotels

Lue lisää HSMAI:n Euroopan alueen toiminnasta: http://hsmai-europe.com/