Odotettu kauneuden erikoisliike Emotion Seppälä avataan


26.1.2022

Osuuskauppa Keskimaa avaa uuden kauneuden erikoisliikkeen, Emotion Seppälän, torstaina 27.1.2022. Myymälä sijaitsee Prisma Seppälän kiinteistössä, uudistuneen Parturi-kampaamo Seppälän viereisessä liiketilassa. Emotion on yhteydessä parturi-kampaamon palveluihin, joten myös kampaamopalvelut hiustenhoitotuotteineen löytyvät palveluvalikoimasta laajan kosmetiikkavalikoiman lisäksi. Emotion Seppälä on 38. Emotion-ketjun myymälä Suomessa. 

Emotion Seppälä avataan torstaina 27.1.2022 Seppälän Prisman kiinteistössä, Parturi-kampaamo Prisma Seppälän viereiseen liiketilaan. Emotion ja kampaamopalvelut muodostavat yhdessä uudenlaisen noin 350 neliön palvelukokonaisuuden kauppakeskukseen.

Emotion Seppälän valikoimiin kuuluu kosmetiikan huippumerkkejä ihonhoitotuotteista, tuoksuihin, meikkeihin ja meikkitarvikkeisiin. Myös miehille on oma valikoima kosmetiikkatuotteita, kuten ihon- ja parranhoitotuotteita sekä tuoksuja.
− Emotion tuo uudenlaisen palvelukonseptin Seppälään, jossa kauneuden erikoisliike Emotion täydentää kampaamon palveluita ja päinvastoin. Palveluun kuuluu kosmetiikan huippumerkkien lisäksi kampaamopalvelut hiustenhoitotuotteineen. Yhdistämällä jo olemassa olevaa liiketoimintaa osaksi Emotion-myymälän palvelua pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajasti ja ammattitaitoisesti, toteaa Osuuskauppa Keskimaan Emotion liiketoiminnasta vastaava myyntipäällikkö Pia Kaikkonen.

Uuden Emotion Seppälän rakentamisen yhteydessä myös viereistä parturi-kampaamoa on uudistettu ja laajennettu vastaamaa entistä paremmin asiakkaiden tarpeita.
− Meidän Prisma Seppälän parturi-kampaamon tilat olivat käyneet ahtaiksi, joten avarammat tilat parantavat taatusti niin asiakkaiden kuin henkilökuntammekin tyytyväisyyttä. Uusi Emotion tukee hyvin kampaamon toimintaa ja pystymme osittain yhdistämään kampaamoalan asiantuntijoiden osaamista myös Emotionin myyntityössä, iloitsee Keskimaan kampaamoliiketoiminnasta vastaava myyntipäällikkö Marjaana Saikkonen.

Emotion Seppälä työllistää yhteensä kuusi työntekijää. Heistä osa siirtyy Emotioniin Keskimaan muista toimipaikoista ja osa on uusia työntekijöitä. Parturi-kampaamo Prisma Seppälässä työskentelee reilu 20 kampaamoalan ammattilaista.

− Uusi Emotion ja tiivis yhteistyö parturi-kampaamon kanssa on täysin uudenlainen konsepti meillä Keskimaalla. Kauneuden ja kosmetiikan erikoisliikkeen tuotteet ja palvelut ovat olleet odotettu lisä Seppälän palveluihin, joten uskomme, että kauppakeskuksessa asioivat asiakkaat ottavat palvelukokonaisuuden ilolla vastaan, toteaa Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Vesa Kyllönen.

Emotion Seppälä avataan torstaina 27.1.2022 klo 10.00. Avajaisia vietetään viikonlopun ajan avajaistarjousten merkeissä.


Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, Pia Kaikkonen, myyntipäällikkö, 010 767 3701, pia.kaikkonen@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, Vesa Kyllönen, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3021, vesa.kyllonen@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, Marjaana Saikkonen, myyntipäällikkö, 010 767 3271, marjaana.saikkonen@sok.fi

Kuva: Pasi Seppälä / Keskimaa