On kyllä hieno!


16.6.2017

S-marketin uusi ilme on saanut jämsäläiset hyvälle tuulelle. Näin oli helppo päätellä myymälän remontin valmistuttua, kun kahvipannukin oli kuumana ja täytekakku maistui.

– On tämä ollut ennenkin hyvä kauppa, mutta nyt on kyllä tosi hieno, valokuvauksesta kohteliaasti kieltäytyneet herrasmiehet kiteyttivät mietteensä kahvijonossa.

 

Jämsän S-marketin portista sisään astuttaessa näkymä avautuu nyt takaseinän Palvelutorille saakka. Hedelmä- ja vihannes- sekä leipäosaston hyllyt on vaihdettu uusiin.

S-marketin remontin valmistumista juhlistettiin torstaina 15.6. kakkukahvien merkeissä. Päivää varten Elosen leipomolta oli varattu 2 100 kakkupalaa.

– Tultiin kakkukahville, hakemaan hyviä tarjouksia ja katsomaan miltä täällä nyt näyttää, kun on kaikki valmista. On tämä nyt selkeämpi, valoisampi ja avarampi. Käymme S-marketissa sekä täällä että Jämsänkoskella, Kristiina ja Harri Korhonen kertoivat.

Paistopiste on kasvanut moninkertaiseksi. Avajaistarjous, paikan päällä paistettu voisilmäpulla, teki kauppansa niin, että raakapakastettuja pullia jouduttiin jo torstaina tilaamaan viikonloppua varten lisää.

– Palvelutorilla on nyt lisää pituutta, mikä on mahdollistanut valikoiman kasvattamisen muun muassa kalassa, valmisruoassa ja salaateissa, Anni Montonen iloitsi.

Antti Halinen kertoi remontin sujuneen ”käsittämättömän jouhevasti”.

– Projekti eteni alusta loppuun aivan suunnitellusti, ilman mitään vaikeuksia.

Antin mukaan uudet ovelliset kylmäkalusteet ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta. Energiatehokkuuden parantuminen säästää marketin sähkölaskusta arviolta 20-30 %. Lisäksi kylmäkaappien ovien ansiosta käytävillä voi nyt kulkea vähissäkin vaatteissa palelematta.

S-marketin päivittäistavaravalikoimiin on saatu satoja uusia tuotteita, joista monet on otettu hyllyille asiakastoiveiden perusteella.

– Maitotaloustuotteissa uutuuksia ovat esimerkiksi kirnu- ja kokkelipiimä, Jenni Lindqvist esitteli.

Tiia Jokinen on S-marketissa töissä kaksi viikkoa Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelman merkeissä.

– Aiemmin olen ollut täällä pari kertaa koulusta TET-harjoittelussa. Kaupan ala kiinnostaa. Tavaraa on kiva laittaa hyllyyn, eikä ole yhtään tylsää päivää ollut, liiketalouden opintoja suunnitteleva Tiia vakuutti.

Uudistuksen valmistuksen kunniaksi S-marketissa on sunnuntaihin saakka omistajapäivät ja 20 % alennus liki kaikista käyttötavaroista.

Juomaosaston kassojen puoleisesta hyllynpäädystä löytyy tämän kesän mielenkiintoisin oluterikoisuus, jyväskyläläisen Panimo Hiisin valmistama Kemut-festareiden oma nimikko-olut.

Sari Koivunen palveli kassalla hymyssä suin. Näin kesäaikaan S-market työllistää kaikkiaan 42 työntekijää.

– Oikein hyvältä näyttää, ei voi moittia. Käyn täällä kaupassa pari kertaa viikossa. Tänne vetää palvelutiski, josta ostan esimerkiksi veljeni Timo Paajoen savustamaa kalaa, Helena Suominen kuvaili.

 S-Pankin uusi palvelupiste takaa rauhallisen pankkiasioinnin.