Osuuskauppa Keskimaa sulkee toistaiseksi hotelli Alexandran ja useita ravintoloita


24.3.2020

Osuuskauppa Keskimaan toimipisteissä on aloitettu sopeuttamaan ravintoloiden toimintaa ja aukioloaikoja koronavirustilanteen vaikutusten ja linjausten mukaisesti. Yökerhot BRA ja Freetime Jyväskylän keskustassa sekä kongressikeskus Paviljongissa toimiva Paviljonkiravintolat ovat sulkeneet ovensa keskiviikkona 18.3.2020.

Keskimaa sulkee 24.3.2020 toisen hotelleistaan, Original Sokos Hotel Alexandran. Samalla hotelli Alexandran yhteydessä toimivat ravintolat Frans & Sandra sekä Jalo Kitchen & Lounge sulkevat ovensa toistaiseksi. Hotellipalvelut keskittyvät toistaiseksi Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. Näiden lisäksi keskustan ravintoloista suljetaan tiistaina 24.3. Amarillo, VENN, Kirkkopuiston ja Jyväskeskuksen Rossot, ravintola Green Egg sekä Matkakeskuksen Hesburger.

− Teemme parhaamme, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Paine ruokakaupoissa on tällä hetkellä kova. Sulkeutuvien ravintoloiden ja hotellin henkilökuntaa työllistetään ruokakauppoihin kunkin toimipaikan tarpeen mukaisesti. Jo tällä hetkellä ruokakauppoihin on siirtynyt työskentelemään useita kymmeniä ravintola-alan ammattilaista. Hyvällä yhteistyöllä saamme varmistettua peruspalveluiden eli ruokakauppojemme toiminnan, toteaa Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä.

Keskimaan ravintoloista asiakkaita palvelevat näiden muutosten jälkeen yhä Seppälän Prisman ravintolamaailma, ravintola Revolution sekä Sokkarin Hesburger. Hotelli Paviljongin ravintolapalveluista vastaa ravintola Trattoria Aukio. Ravintoloiden aukioloaikoja on lyhennetty erityisesti illoista ja aukiolopäätöksiä tehdään myös jatkossa.

− Ravintoloiden myynnit ja asiakasmäärät ovat laskeneet rajusti viimeisen viikon aikana kautta linjan. Keskitymme jatkossa avoinna olevissa ravintoloissamme ruokatuotteiden ja erityisesti takeaway-tuotteiden myyntiin. Haluamme edelleen tarjota asiakkaille ruokaravintoloiden palveluita, joista erityisesti suosittelemme mukaan haettavia takeaway-annoksia, Osuuskauppa Keskimaan matkailu- ja ravintola-alan toimialajohtaja Pasi Kunelius toteaa.