Osuuskauppa Keskimaa yhteistyöhön Moin kanssa – asiakasomistajat saavat nyt Bonusta mobiililiittymistä


24.1.2024

Osuuskauppa Keskimaa on solminut paikallisen kumppanisopimuksen mobiilioperaattori Moi Mobiili Oy:n kanssa. Asiakasomistajilla on nyt mahdollisuus saada Moin kuluttajille suunnatuista liittymistä Bonusta. Asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta kasvavat. Kolme osuuskauppaa aloitti yhteistyön mobiilioperaattori Moin kanssa viime marraskuussa, ja nyt myös Osuuskauppa Keskimaan on solminut Moin kanssa paikallisen kumppanisopimuksen.

Osuuskauppa Keskimaan ja mobiilioperaattori Moi Mobiili Oy:n solmiman yhteistyön myötä asiakasomistajamme voivat saada Bonusta kaikista Moin kuluttajille tarjoamista mobiililiittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Suosikki 4G ja Reilu 5G.

− Haluamme tarjota asiakasomistajille jatkuvaa hyötyä ja kehittää uusia raikkaita tapoja kohdata asiakkaiden muuttuvat tarpeet. Perusajatukseemme kuuluu laadukas ja kohtuullisen hintainen tuotevalikoima kaikille. Moin kuluttaja-asiakkaiden tuoteperhe vastaa tähän erinomaisesti omaa tarjontaamme täydentäen. Moin kautta pystymme tarjoamaan erityisesti nuorempaa asiakaskuntaamme houkuttelevan tavan kerätä bonuksia, iloitsee Osuuskauppa Keskimaan viestintä- ja markkinointijohtaja Noora Luoma.

− Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä. Olemme jo pitkään halunneet vahvistaa toimintaamme paikallisesti ympäri Suomea, ja yhteistyömme Osuuskauppa Keskimaan kanssa antaa meille entistä laajemmat puitteet Keski-Suomessa, Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen iloitsee.

Bonusta kertyy kaikista Moin kuluttajaliittymistä:
1. Mobiililiittymien kuukausimaksuista
2. Kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin
3. Normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä
4. Kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta

Roaming-puhelut sekä lisämaksulliset puhelut, kuten soitot yritys- ja palvelunumeroihin tai puhelut Suomesta ulkomaille eivät kerrytä Bonusta.

Moin Bonusta kerryttävät tuotteet voi hankkia osoitteesta moi.fi. Bonusta voit kerryttää kaikilla Moin liittymillä. Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moi -palvelussa liittämällä S-Etukortin Mun Moi -asiakastiliin.

Lisätietoja yhteistyöstä ja Bonuksen kertymisestä voit lukea keskimaa.fi/moi ja moi.fi/bonus.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, Noora Luoma, viestintä- ja markkinointijohtaja, 010 767 3040, noora.luoma@sok.fi
Moi Mobiili Oy, Petri Lahtinen, toimitusjohtaja, 0400 500 373, petri.lahtinen@moi.fi