Osuuskauppa Keskimaan Vuoden 2013 työryhmät on valittu


8.4.2014

Osuuskauppa Keskimaa palkitsee henkilöstöään monimuotoisesti. Yksi henkilöstön palkitsemisen muoto on Vuoden työryhmien valinta.

Toimitusjohtaja Antti Määtän mukaan Vuoden 2013 Työryhmiksi Keskimaassa oli runsaasti hyviä ehdokkaita. Kaiken kaikkiaan työryhmiä on 130.

– Tittelin olisi ansainnut poikkeuksellisen moni työryhmä, sillä hienoja onnistumisia saavutettiin ympäri maakuntaa. Kiitettävästi menestyneitä työryhmiä oli tarjolla huomattavasti enemmän kuin ykköstiloja.

Keskimaan Vuoden Työryhmä -palkinnon voittaminen edellyttää tasapainoisen hyvää suoritusta kaikilla toiminnan osa-alueilla. Valintaan vaikuttavat muun muassa asiakastyytyväisyyden kehitys, työyhteisötutkimuksen tulokset, myynnin kehitys, tulos-, teho-, saatavuus- ja hävikkiluvut sekä uusien toimintamallien omaksuminen.

Vuoden työryhmien jäsenet saavat kukin 100 euron ylimääräisen palkan kiitokseksi hyvin tehdystä työstä. Palkittavia henkilöitä on yhteensä 105.

Market- ja tavaratalokaupan Vuoden 2013 työryhmät:

  • Sale Kortepohja
  • S-market Joutsa
  • Prisma Seppälä, päivittäistavaraosasto


Matkailu- ja ravitsemiskaupan Vuoden 2013 työryhmä:

  • Presso & Buffa Seppälä

Liikennemyymäläkaupan Vuoden 2013 työryhmä:

  • ABC Joutsa

Keskimaan matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä liikennemyymäläkaupan toimialoilla valitaan vuosittain myös Vuoden esimiehet.

Matkailu- ja ravitsemiskaupan Vuoden 2013 esimiehet:

  • Myyntipäällikkö Teija Rosti
  • Revenue Manager Kari Hänninen

Liikennemyymäläkaupan Vuoden 2013 esimies:

  • Liikennemyymäläpäällikkö Jouko Järvenpää, ABC Joutsa

Vuoden 2013 Energiansäästäjä
Keskimaassa on ensimmäisen kerran palkittu myös Vuoden Energiansäästäjä. Voittajaksi valikoitui Toivakan Sale, jossa energiansäästö on saatu aikaan henkilöstön omien tekojen ja työskentelytapojen kautta, ei esimerkiksi paljon sähköä kuluttavaa vanhaa kylmälaitetekniikkaa uusimalla. Vuonna 2013 Salen energiankulutus pieneni 12,5 %. Toivakan Salen henkilökunta palkitaan 300 euron työvirerahalla.