Osuuskauppojen bonustaulukot muuttuvat – yli kaksi miljoonaa suomalaista voi saada ostoistaan enemmän rahaa takaisin


28.2.2018

Kaikista S-ryhmän alueosuuskaupoista saa jatkossa täyden viiden prosentin Bonuksen jo 900 euron kuukausiostoilla. Muutos tarkoittaa palkitsevampaa bonusmallia yli kahdelle miljoonalle suomalaiselle.

HOK-Elanto, Varuboden-Osla ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa ovat päättäneet kukin itsenäisesti laskea täyden viiden prosentin Bonuksen saamiseksi vaadittujen ostosten rajaa nykyisestä 1 200 tai 1 500 eurosta 900 euroon 1.3. alkaen. Myös muiden ylimpien bonusportaiden eurorajoja on laskettu.  Pirkanmaan Osuuskauppa, Osuuskauppa Hämeenmaa ja Osuuskauppa Suur-Savo laskevat omia taulukkojaan 1.4. alkaen. Muutos koskettaa yli kahta miljoonaa suomalaista. 

Muut alueosuuskaupat ovat olleet 900 euron bonustaulukoissa jo aiemmin.

 

Rahan palauttaminen omistajille ytimessä

S-ryhmän bonustaulukoiden yhdenmukaistuminen tarkoittaa sitä, että S-ryhmän kaikkien alueosuuskauppojen asiakasomistajien on jatkossa yhtä helppoa päästä korkeammille bonusprosenteille ja saada sitä kautta ostoistaan jopa viisi prosenttia rahaa takaisin.

– S-ryhmän tuloskehitys on viime vuosina ollut hyvä. S-ryhmän alueosuuskaupat haluavat palkita nyt asiakasomistajiaan entistä avokätisemmin myös rahallisesti. Uusien bonustaulukkojen myötä myös pienemmät kotitaloudet kuten vaikkapa sinkut pääsevät nauttimaan paremmasta Bonuksesta, pääjohtaja Taavi Heikkilä SOK:sta kertoo.

Bonus on rahaa, ja keskittämisestä palkitseminen rahaa palauttamalla on osuustoiminnallisen yrityksen ydintä.-

– S-ryhmä on omistajilleen etuja ja palveluita tuottava osuustoiminnallinen yritysryhmä, ja keskittämisestä palkitseminen kuuluu osuustoiminnan sieluun. Pörssiyritykset palkitsevat osakkeenomistajia, me asiakasomistajia, Heikkilä kertoo.

Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma

S-ryhmän Bonus on tutkitusti Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma, josta maksetaan S-ryhmän asiakasomistajille vuosittain yli 300 miljoonaa euroa. Bonuksen suosion takana on ohjelman yksinkertaisuus, palkitsevuus ja kattavuus sekä ennen kaikkea se, että asiakas saa Bonuksen oikeana rahana S-Pankin tilillensä ja voi itse päättää missä ja miten sen käyttää.

 

Palkitsevammat bonustaulukot eivät ole ainoa S-ryhmän Bonukseen kohdistuva muutos, sillä myös alkoholituotteet poistuvat Bonuksen piiristä 1.3.2018 alkaen alkoholilain muutoksista johtuen. Tupakkatuotteet poistuivat uuden tupakkalain johdosta Bonuksen piiristä jo vuonna 2017.