Palokan ABC:n yhteyteen Keski-Suomen suurin Finnmari-myymälä


17.5.2018

Palokan ABC:n yhteyteen avataan lauantaina 19.5. Finnmari-myymälä, joka on Finnmarin suurin Keski-Suomessa, 150 m2. Palokan lisäksi Finnmari-myymälä palvelee Keski-Suomessa Hirvaskankaan ja Viitasaaren ABC-liikennemyymälöissä.

– Olemme todella innoissamme uudesta Finnmari-myymälästämme, josta löytyy ihania tavaroita kodin sisustamiseen, hyviä lahjaideoita sekä kivoja tuliaisia vaikkapa mökkivierailulle. Meillä on nyt uudistetun Kodin Terran kanssa samassa pihapiirissä oikea sisustajan keidas, liikennemyymäläpäällikkö Päivi Pihlajakehaisee.

Palokan ABC:llä on Finnmarin suurin myymälä Keski-Suomessa, 150 m2. Valikoimissa on Finnmarin omalla tehtaalla valmistettujen kynttilöiden lisäksi tekstiilejä, kynttilänjalkoja, lasituotteita, silkkikukkia ja paljon muuta kaunista, kiinnostavaa ja ajankohtaista. 

– Meillä on koko ajan vaihtuvia tuotteita ja uutta tulee viikoittain. Valikoima rakentuu sesonkien ympärille värisävyittäin. Oman tuonnin ansiosta meillä on myös jokaisen kukkarolle sopivat hinnat. Palokan myymälällä haluamme palvella ohikulkijoiden lisäksi jyväskyläläisiä sisustajia, Finnmarin toimitusjohtaja Markus Nummela painottaa.

Palokan lisäksi Finnmari-myymälä palvelee Keski-Suomessa Hirvaskankaan ja Viitasaaren ABC-liikennemyymälöissä.