Palokan Prisman mittava uudistushanke käynnistyy syyskuussa


Prisma Palokka

23.7.2020

Palokan Prismassa aloitetaan mittava uudistus syyskuussa 2020. Kyseessä on Prisma Palokan 10-vuotisen historian laajin uudistus. Uudistuksen ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan Prisman myymäläuudistus ja toisessa vaiheessa tehdään kiinteistön peruskorjaukseen, julkisivuun ja piha-alueisiin liittyvät muutokset. Myymälän ilme muutetaan uuden Prisma-ilmeen mukaiseksi, valikoimat laajentuvat ja myymälään saadaan uusia palveluja. Asiakkaat pääsevät vaikuttamaan uudistuviin valikoimiin.

Syksyllä alkavassa Prisma Palokan uudistuksessa koko myymälän miljöö raikastuu, kun se päivitetään uuden Prisma-ilmeen mukaiseksi. Myymälän remontin aikana myymälän kalusteet uusitaan kylmäkalusteita ja kassapöytiä myöden. Kylmäkalustejärjestelmä vaihdetaan energiatehokkaisiin, pääosin ovellisiin hiilidioksiditekniikalla toimiviin kylmälaitteisiin. Myös myymälän pintoja remontoidaan ja parannetaan remontin aikana. Käyttötavarapuolen valikoimaa on uudistettu jo kevään aikana, joten syksyn uudistukset koskevat etupäässä päivittäistavarapuolta.

− Remontin myötä suunnittelemme päivittäistavarapuolen valikoimaan uudelleen ja valikoimia kasvatetaan huomattavasti entisestä. Saamme Palokkaan mukaan myös uusia palveluelementtejä, kuten Fazerin jauholeipomon ja Itsudemon sushi-palvelupisteen. Myös Ruokatori laajenee merkittävästi, iloitsee Prisma-johtaja Tommi Viitanen.

Näkyvimpiä muutoksia asiakkaille tulevat olemaan myymälämiljöön uudistuksen myötä entistä houkuttelevammat esillepanot. Ruokatori uudistuu ja kasvaa kooltaan ja valikoimaltaan merkittävästi. Hedelmä- ja vihannesosasto sekä juomaosasto saavat uuden raikkaan ilmeen, joissa tuotteiden esillepanoihin kiinnitetään erityistä huomiota.

− Haluamme ottaa myös asiakkaamme mukaan muutoksen tekemiseen, joten keräämme asiakkaidemme toiveita seuraavien kahden viikon ajan. Teemme tätä suurta uudistusta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimimme samoin myös Keljon Prisman uudistuksen yhteydessä ja saimme asiakkailta valtavasti hyviä toiveita ja ideoita uuden myymälän valikoimien suunnittelun tueksi. Asiakkaiden toiveet tulevat konkreettisesti näkymään myymälässä ja sen valikoimissa, lupaa Viitanen.

Syyskuussa käynnistyvä remontti valmistuu joulumyyntiin sisätilojen osalta. Uudistus toteutetaan vaiheittain, jotta asiointi olisi koko uudistuksen ajan mahdollisimman sujuvaa. Palokan Prisman uudistuksen kokonaisinvestointi on noin 6,8 miljoonaa euroa.

Julkisivun ja piha-alueiden uudistukset toteutetaan vuoden 2021 aikana

Prisma Palokan myymäuudistuksen jälkeen tehdään uudistuksia Palokan keskuksen kiinteistön julkisivuun, mainostorniin ja piha-alueisiin. Uudistuksen toinen vaihe aloitetaan alkuvuodesta 2021.  Asiakkaiden asiointia helpotetaan muokkaamalla parkkialuetta ja pihan liikennejärjestelyjä toimivammiksi. Samalla parkkipaikkoja levennetään vastaamaan paremmin nykyautojen mitoituksia.  Ulkoalueet ja julkisivu valmistuvat kesällä 2021.

Osuuskauppa Keskimaa on allekirjoittanut kauppakirjan Kiinteistö Oy Palokanvarman koko osakekannan ostamisesta. Palokan Prisman kiinteistö siirtyy Osuuskauppa Keskimaan omistukseen tammikuussa 2021. Alustavia keskusteluja mahdollisten uusien vuokralaisten suuntaan on käynnistetty.

Asiakkailta kerätään ajatuksia ja ideoita valikoimiin, palveluihin ja yleisesti Palokan Prisman uudistukseen liittyen seuraavien viikkojen ajan. Asiakastoiveita on mahdollista jättää 9.8. asti osoitteessa: sinunetusi.fi/yhdessaparempaa.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Tommi Viitanen, Prisma-johtaja, 010 767 3509, tommi.viitanen@sok.fi