Palokan Prisman yhteyteen Kotipizza ja Palokan Apteekki


2.2.2018

Osuuskauppa Keskimaan Palokan Prisman yhteyteen tulee uusia vuokralaisia. Palvelut paranevat ja monipuolistuvat, kun Kotipizza avaa Prismassa ja Palokan Apteekki siirtyy Prismaan Palokan Kauppakeskuksesta. Kotipizza avaa 15.3. ja Apteekki 21.5.

Prisma Palokan asiakaspalvelut paranevat, kun Kotipizza ja Palokan Apteekki avaavat Palokan Prismassa aiemmin Seppälältä vapautuneissa tiloissa. Apteekin liiketila on noin 350 m2, Kotipizzalla on 100 m2. Näiden nyt tulevien liikkeiden lisäksi Prismassa on 14 toimijaa vuokralaisena. 

– Olemme iloisia voidessamme laajentaa palvelujamme näillä asiakkaidemme pitkään odottamilla palveluilla. Apteekki ja Kotipizza täydentävät hyvin Prisman ennestään monipuolisia palveluja. Asiointi Prismassa on entistä vaivattomampaa, kertoo Prisma-johtaja Tommi Viitanen

Palokan Apteekki siirtyy Prisma Palokkaan Palokan Kauppakeskuksesta, apteekki avataan 21.5. – Palokan Apteekille tyytyväinen asiakas on aina tärkeintä. Palokan Prismassa olemme keskeisellä sijainnilla ja pystymme hyvin palvelemaan Palokan alueella liikkuvia asiakkaita. Prisman yhteydestä saa jatkossa myös lääkkeet ja muut apteekkituotteet ruokaostosten lisäksi. Suurella tahtotilalla lähdemme tekemään Palokan Prismassa apteekin seuraava kehitysloikkaa, apteekkari, farmasian tohtori Tomi Järvinen kertoo. 

Palokan Prisman yhteyteen avataan 15.3. Kotipizza-ravintola. Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja sillä on Suomessa noin 260 Kotipizza-ravintolaa. Palokan uutta Kotipizzaa johtavat itsenäiset franchisingyrittäjät Jaana ja Kai Korhonen. Korhoset ovat toimineet Kotipizza-yrittäjinä vuodesta 2014 lähtien ja heidät valittiin ketjun vuoden yrittäjiksi vuonna 2017. He omistavat myös Kuokkalan Kotipizza-ravintolan Jyväskylässä. 

– Palokka on keskeinen liikepaikka, jonka uskomme kirivän Jyväskylän Kotipizza-ravintoloiden kärkijoukkoon myyntinsä puolesta. Haluamme olla siellä, missä asiakkaamme meitä kaipaavat. Pizzan nappaaminen mukaan kauppareissulla helpottaa hektistä arkea, sanoo Kotipizza-ketjun Keski- ja Itä-Suomen alueen myyntipäällikkö Tapio Pouta