Paviljongin upeat sviitit erityisiin juhlahetkiin


3.3.2020

Oletko suunnittelemassa häitä, hääpäivän viettoa tai onko mielessäsi joku muu juhla, johon etsit sopivaa tilaa, jossa voisi yhdistää yhdessäolon ja samalla myös yöpyä? Solo Sokos Hotel Paviljongin upeat sviitit ovat erityisen sopivia tämänkaltaisiin elämän juhlahetkiin.

Paviljongin upeat sviitit sopivat hyvin niihin kaikkein erityisimpiin ja tärkeimpiin hetkiin

 

Solo Sokos Hotel Paviljongin unelmasviitit ovat kuin tehty elämän tärkeimpien juhlahetkien viettoon. Kaikki sviittimme ovat tyylikkäitä ja tilavia ja niissä hemmottelet itseäsi ja ystävääsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusinta uutta Jyväskylässä edustaa tilava 100 m2 kokoinen ja kahteen kerrokseen sijoittuva, hulppealla terassilla varustettu Ultimate Solo Terrace. Koko huoneiston levyiseltä terassilta voit ihastella auringossa kimmeltävää Jyväsjärveä ja nauttia Lutakonaukiolla tapahtuvista suosituista kesätapahtumista suoraan terassiltasi – niin halutessasi. Jos ei juhlatunnelma lähde liitoon tästä, niin mistä sitten?

Ultimate Solo Terrace on sopiva  jopa neljälle hengelle, sillä sviitissä on kaksi makuuhuonetta käytössäsi. Voit valita, haluatko hemmotella itseäsi ihanasti tuoksuvassa kylvyssä vai rentouttavissa saunan löylyissä. Kokeile ihoa helliviä hemmottelutuotteitamme. Ja saunan tai kylyvyn jälkeen tietysti terassille vilvoittelemaan! Yläkerrassa on mukava oleskelutila ja sopivasti tilaa tarjoilujen esillepanoon.

 

Vinkki häitä suunnittelevalle: Varaa sviittimme kahdeksi yöksi ja vietä edellinen ilta kaasojen kanssa ja valmistaudu hääjuhlaan. Seuraavana päivänä hääjuhlan jälkeen voittekin sitten tulla puolison kanssa viettämään ikimuistoista hääyötä.

 

Essi Vehkalan hääjuhla lähestyy pikkuhiljaa. Lue, mitä ajatuksia Essillä on Solo Sokos Hotel Paviljongin uusien hotellihuoneiden sopivuudesta hääyön viettoon. Essi järjestää häänsä tietysti meillä!   Tutustu Essin blogiin tästä.

 

Jos sinulla on tulossa häät tai muu juhlatilaisuus, ole yhteydessä myyntipalveluumme. Luodaan yhdessä sinulle unohtumaton vierailu!

 

Tiedustelut ja varaukset:

Jyväskylän Sokos Hotellien Myyntipalvelu, puh. 020 1234 640 tai sähköpostilla sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi