Prisma Keljon uudistettu autopalvelualue avataan juhannukseksi – ABC-automaattiasema ja uutena palveluna ABC Carwash -autopesula


18.6.2020

Osuuskauppa Keskimaan uudistettu ABC Keljon automaattiasema Jyväskylässä on valmistunut. Prisma Keljon autopalvelualueelle saatiin uudistuksen yhteydessä uutena palveluna ABC Carwash -autopesula. Palvelut avataan juhannukseksi torstaina 18.6.2020.

Osuuskauppa Keskimaa on uudistanut kevään aikana Prisma Keljon autopalvelut. Uudistuksessa tontilla sijaitseva vanha jakeluasema purettiin kokonaan ja tilalle rakennettiin uusi. Uusi jakeluasema vastaa entistä paremmin nykypäivän rakentamis- ja ympäristövaatimuksia.

Myytävien polttonestetuotteiden valikoimaa on laajennettu uudistuksen yhteydessä. Automaattiasemalla on kuusi tankkauspaikkaa ja myynnissä on kuusi polttonestelaatua sisältäen ympäristöystävällisen Eko E85 -korkeaseosetanolin ja moottoripolttoöljyn. Automaattiaseman uudistuksen lisäksi Prisma Keljon autopalvelualueelle rakennettiin uutena palveluna ABC Carwash -autopesula.

− ABC Keljon automaattiasema on ollut myynniltään Keskimaan toiseksi suurin automaattiasema. Meille on näin ollen erittäin tärkeää, että palvelut saadaan asiakkaille juhannukseksi. Autopesula on kauan toivottu palvelulisä alueelle, toteaa Osuuskauppa Keskimaan liikennemyymälä ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen.

Uudessa ABC Carwash -autopesulassa on kaksi erillistä hallia ja autonpesukonetta. Kahdella autonpesukoneella varmistetaan sujuvampi asiointi ja palvelunopeus.

ABC Carwash Keljo

− Pesuhallissa autonpesukoneistot ovat uusinta tekniikkaa ja rakentamisessa hyödynsimme pesuhallirakentamisessa yleistynyttä moduulirakentamissa. Kaikki valmistui suunniteltujen aikataulujen mukaisesti ja pääsemme pesemään autoja juhannuksesta alkaen, iloitsee Tervanen.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Heikki Tervanen, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja, 010 767 3064, heikki.tervanen@sok.fi