Prisma Seppälään avautuu uusi Fazerin leipomo − käyttötavaravalikoima laajenee alkuvuonna 2022


8.11.2021

Seppälän Prisman uusi Fazerin leipomo avataan torstaina 11.11.2021. Tammi-helmikuun 2022 aikana Prisma Seppälän käyttötavaravalikoimaa laajennetaan ulkoilu- ja retkeilytuotteiden, kodintuotteiden sekä kukkapalvelujen osalta. Käyttötavaraosasto laajenee 450 neliömetrillä sisältäen uuden odotetun leikkipaikan. Uudistus toteutetaan vaiheittain, jotta asiointi koko uudistuksen ajan olisi mahdollisimman sujuvaa.

 Osuuskauppa Keskimaa on uudistanut syksyn aikana Prisma Seppälän leipäosastoa, kun sinne on rakennettu uutta Fazerin leipomoa. Fazerin leipomo avataan tänä torstaina 11.11.2021

− Uusi leipomo on odotettu lisä palveluihimme. Leipomot ovat jo tuttuja Keljon ja Palokan Prismoista, joissa palvelu on otettu hyvin vastaan. Leipomon myötä saamme laajennettua tuoreen leivän ja leivonnaisten tarjontaa myymälässämme, toteaa Prisma Seppälän johtaja Joonas Heiskanen.

Käyttötavarapuoli uudistuu ja laajenee 450 neliöllä

Prisma Seppälän käyttötavaravalikoimaa laajennetaan useissa tuoteryhmissä alkuvuonna 2022. Suurin uudistus koskee Prisma Outdoor -kokonaisuutta, johon kuuluvat ulkoiluun sopivat pukeutumisen tuotteet, jalkineet, retkeilyvälineet ja kalastustarvikkeet, jotka tuodaan esille selkeämpänä kokonaisuutena. Samalla valikoimat näissä tuoteryhmissä laajenevat merkittävästi.

Käyttötavarapuolen uudistuksessa Prisma Seppälään rakentuu myös kaksi kodintuotteiden shop-in-shopia: Fanni K. ja Finlayson. Lisäksi Prisma Seppälän kukkavalikoima ja -palvelu laajenee merkittävästi.
− Ulkoiluun ja kotiin panostaminen on kasvava trendi myös suomalaisten kuluttajien joukossa, ja odotamme innolla, että pääsemme vastaamaan asiakkaidemme kasvaneeseen tarpeeseen erilaisia ulkoilu- ja retkeilyvarusteita koskien. Kodin valikoimien puolelle Fanni K. ja Finlayson tuovat meille uudentyyppistä elämyksellisyyttä käyttötavaraosastolle, taustoittaa Prisma Seppälän myyntipäällikkö Sanna Hella.

Uudistuksen myötä käyttötavaraosasto laajenee 450 neliöllä ja samassa yhteydessä lasten leikkipaikka siirretään myymälän sisälle.

− Lasten puuhapaikka siirretään myymälän sisäkiertoon, ja puuhapaikan entinen tila otetaan näin osittain valikoimakäyttöön. Leikkipaikan tulevasta uudistuksesta viestimme ensimmäisen kerran jo viime keväänä. Silloin saimme asiakkailtamme paljon toiveita ja palautetta uutta paikkaa koskien. Olemme ottaneet toiveet ja palautteet mahdollisimman hyvin huomioon. Lisäksi uuden leikkipaikan suunnittelussa on kuunneltu asiakkaiden ja ammattilaisten kokemuksia muiden kauppojen leikkipaikoista Suomessa, avaa Joonas Heiskanen kehitystyötä.

Edellinen Prisma Seppälän valikoimalaajennus toteutettiin vuonna 2019, jolloin uudistettiin päivittäistavaravalikoiman puolta. Käyttötavaraosaston uudistus alkaa vuoden 2022 alussa ja se toteutetaan vaiheittain, jotta asiointi koko uudistuksen ajan olisi mahdollisimman sujuvaa. Käyttötavarapuolen muutokset valmistuvat maaliskuun loppuun mennessä.


Lisätiedot

Joonas Heiskanen, Prismajohtaja, Osuuskauppa Keskimaa, 050 4400 340, joonas.heiskanen@sok.fi

Sanna Hella, myyntipäällikkö, Osuuskauppa Keskimaa, 040 725 9552, sanna.hella@sok.fi