Räätälöity reitti: Sauna, bisse ja matsi – täydellisen kaveri-illan anatomia


14.8.2017

Sauna, bisse ja matsi – täydellisen kaveripäivän anatomia. Näillä vinkeillä päivästänne tulee unohtumaton, olitte sitten Kuusamossa, Vaasassa tai Helsingissä!

Mikä olisikaan parempi illanvietto pikkujoulukauden kynnyksellä, kuin lätkämatsi ja saunailta kaveriporukalla? Nappaa parhaat vinkit kaveriporukan iltaan kolmesta eri kohteesta.

 

Kuusamo – Kavereita, kaunista luontoa ja kaupungin vilinää

 1. Aloita päivä reippailemalla kaveriporukalla Kuusamon uskomattoman kauniissa ulkoilmassa. Original Sokos Hotel Kuusamon ympäristöstä löytyy upeita ulkoilualueita, joilla joko treenata tai vain ihailla järvimaisemia. Hotellin asiakkaat saavat veloituksetta lainata käyttöönsä polkupyöriä, joilla on helppo ajella katsastamaan Kuusamon keskusta. Lumen tultua pyörä kannattaa vaihtaa potkukelkkaan.
 2. Ravitse itseäsi ystävien seurassa rennossa ja rehdissä ravintola Ravintola Hotkussa perinteisellä koillismaalaisella  herkkuruualla keskellä kaupungin sykettä.
 3. Huipenna ilta saunomalla Original Sokos Hotel Kuusamon uudessa KarhuSaunassa aivan järven rannassa. Löylyjen välissä voi nautiskella ulkoporealtaassa tai heittää huulta grillimajassa. Pikkunälän yllättäessä tilaan on mahdollista tilata myös naposteltavaa.
 4. Pujahda lakanoihin raukeana löylyjen jälkeen Original Sokos Hotel Kuusamossa. Viihtyisä huone takaa, että uni tulee aktiivisen päivän päätteeksi helposti.

 

Vaasa – merellisiä maisemia ja mahtavia muistoja

 1. Aloita päivä nauttimalla kaupungin merellisistä maisemista reippailemalla pitkin meren rantaa. Myös keskustan ostosmahdollisuudet ja loistava kulttuuritarjonta – kuten Kuntsin modernin taiteen museo tai perinteisempi Pohjanmaan museo – kannattaa tarkastaa!
 2. Ravitse itseäsi maittavalla ja täyttävällä grilliruualla viihtyisässä Kokokanassa keskellä kaupunkia. Kavereiden kanssa hengailuun sopii mainiosti myös meksikolaiseen ruokaan erikoistuneen ravintola Wazacan rento ilmapiiri ja herkulliset jaettavat annokset.
 3. Huipenna ilta saunomalla Vaasan kattojen yllä yhdessä Original Sokos Hotel Royal Vaasan kolmesta upeasta tilaussaunasta. Kattojen yllä sijaitsevasta kerroksesta avautuu upea näkymä aina merelle asti.
 4. Pujahda lakanoihin hyvillä mielin iloisesta ja onnistuneesta päivästä. Original Sokos Hotel Royal Vaasan Central-puolella voit nauttia mukavan sängyn lisäksi myös klassisen historiallisesta tunnelmasta keskellä kaupungin sykettä.

 

Helsinki – Metropolin huumaa ja hienoja hetkiä

 1. Aloita päivä nauttimalla kaupungin kulttuuritarjonnasta kävelemällä ympäri syksyistä Töölönlahtea kohti Olympiastadionia ja Helsingin jäähallia, joissa voit kaveriporukkasi kanssa fiilistellä historiallista urheiluympäristöä.
 2. Ravitse itseäsi Sports Academy Helsingissä, joka tarjoaa täydelliset puitteet kaveriporukoille: ronskia ruokaa, hyvää seuraa ja matsi isolta ruudulta. Parhaassa tapauksessa porukalla voi jopa varata oman kabinetin, jossa paikan maittavista pizzoista tai burgereista voi nauttia täysin rauhassa. 
 3. Huipenna ilta kokoontumalla porukalla hotelliin saunomaan ja nauttimaan herkullisista tarjoiluista Original Sokos Hotel Helsingissä. Saunan yhteydestä löytyy myös terassi, jolla voi käydä paitsi vilvoittelemassa, myös nauttimassa upean urbaaneista maisemista, kuten Rautatieaseman kellotornista ja Tuomiokirkon kupolista.
 4. Pujahda lakanoihin keskellä Suomen metropolia Original Sokos Hotel Helsingissä. Kaupungin äänet kantautuvat vaimeina ikkunoiden takaa ja valot kimmeltävät ikkunoista samalla, kun painat pääsi tyynyyn jälleen yhden päivän muistoja rikkaampana. 

 

 

Räätälöity reitti
 
Ota enemmän irti kaupunkilomastasi! Räätälöity reitti -jutuissa esittelemme inspiroivia reittiehdotuksia, miten voit tutustua eri kaupunkeihin. Tarjoamme jokaiselle jotakin liikunnallisista reiteistä aina pub crawl -kierroksiin.