Ruoan verkkokauppapalvelu laajenee S-market Savelassa


7.3.2024

Osuuskauppa Keskimaa on laajentanut ruoan verkkokauppapalvelua S-market Savelassa tarjoten nyt noutolokerot robottikuljetuksien rinnalle. Noutolokerikkoihin on mahdollista tilata isommatkin ruokaostokset valmiiksi kerättyinä ja noutaa ne itselle sopivaan aikaan. Palvelu on saatavilla S-market Savelan aukioloaikojen mukaisesti, eli ympäri vuorokauden.

Osuuskauppa Keskimaa on kehittänyt aktiivisesti viimeisten vuosien ajan ruoan verkkokaupan palveluja ja vakiinnuttanut asemaansa Keski-Suomen ruoan verkkokaupan markkinajohtajana. Vuoden 2023 aikana Keskimaan ruoan verkkokauppa on kasvanut 10 prosenttia.

Keskimaa aloitti ruoan verkkokauppa-asiakkaita palvelevien Starshipin kuljetusrobottien kokeilun Jyväskylässä kesäkuussa 2023. Robottien kotimyymälöinä toimivat S-market Savela ja S-market Tourula. Nyt verkkokaupan palvelua on laajennettu S-market Savelan osalta noutolokerikkoihin.

S-market Savelan noutolokerikot

S-market Savelan noutolokerikot. KUVA: Marko Hoffrén

− Robottikuljetukset ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton, minkä vuoksi S-market Savelaan halutaan tarjota asiakkaille myös noutolokerikot isompien ostosten noutamiseen. Lisäksi haluamme palvella asiakkaita ympärivuorokautisesti myös verkkokaupan noudon osalta, ja S-market Savelassa tämä on mahdollista toteuttaa laajojen aukioloaikojen myötä. Verkkokaupan tilausten noudot onnistuvat Savelasta vaikka yöaikaan, taustoittaa Osuuskauppa Keskimaan verkkokaupan kehityspäällikkö Marko Hoffrén.

Keskimaa tarjoaa ruoan verkkokauppapalveluja S-kaupat.fi -palvelun kautta. Ruoan tilaaminen verkosta on mahdollista Keskimaan Prismojen lisäksi Mestarin Herkusta sekä 12 S-marketista (Jämsä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Saarijärvi, Savela, Tikkakoski, Tourula, Uurainen, Vaajala, Viitasaari ja Äänekoski) sekä Toivakan Salesta.

− Tämän vuoden aikana S-kaupat.fi -palvelua on jo laajennettu helmikuussa Uuraisille avattuun S-markettiin. Uusina kohteina palvelua laajennetaan kevään aikana myös muutamaan Keskimaan Sale-yksikköön, Hoffrén avaa suunnitelmia.

Kotiinkuljetuspalveluja tarjoavat S-market Savelan ja Tourulan robottien lisäksi Jämsän, Keuruun sekä Viitasaaren S-marketit, Mestarin Herkku ja Prisma Seppälä.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, verkkokaupan kehityspäällikkö Marko Hoffrén, marko.hoffren@sok.fi, 010 767 4180


Pääkuva: Tero Takalo-Eskola