S-market Jämsänkosken yhteyteen apteekki


27.1.2021

S-market Jämsänkosken palvelut paranevat, kun apteekki muuttaa S-market Jämsänkosken kiinteistössä olevaan vapaaseen, reilun 200 neliön liiketilaan maaliskuun lopulla. 

Osuuskauppa Keskimaan omistamaan S-market Jämsänkosken kiinteistön liiketilaan saadaan uusi vuokralainen maaliskuun lopulla, kun Jämsänkosken apteekki muuttaa tiloihin. Liiketiloissa on aiemmin toiminut Alko, mutta reilun 200 neliön tila on ollut tyhjillään muutaman vuoden ajan.

− Olemme jo pidemmän aikaa etsineet tiloihin sopivaa vuokralaista ja olemme todella iloisia, että saamme nyt apteekista uuden hyvän vuokralaisen. Apteekin palvelut tukevat hyvin marketin palveluja ja helpottavat asiakkaiden asiointia, kun jatkossa myös apteekin palvelut ovat saatavilla päivittäisten ruokaostosten yhteydessä, toteaa S-market Jämsänkosken marketpäällikkö Juha Hanhikoski.

Jämsänkosken apteekki muuttaa S-marketin kiinteistöön Kenraalintieltä maaliskuun lopulla.
− Uudet tilat S-marketin yhteydessä palvelevat paremmin tilatarpeitamme. Saamme enemmän tilaa palveluvalinnan tuotteille, apteekkiin saadaan esteetön kulku ja reseptin toimitukseen saadaan parempi yksityisyydensuoja. Myös tavaralogistiikka on sujuvampaa uusissa tiloissa, taustoittaa Jämsänkosken apteekin apteekkari Tarja Luoma syitä muutokseen.

Apteekin avajaisia vietetään maanantaina 29.3.2021. Muutto tapahtuu edellisenä viikonloppuna, joten apteekki sulkee ovensa muuton vuoksi perjantaina 26.3. klo 15, lauantaina 27.3. apteekki on suljettu. Apteekki palvelee muutoksista huolimatta muuten normaalisti. Uusissa tiloissa Jämsänkosken apteekin aukioloajat pitenevät ja jatkossa apteekki palvelee ma-pe klo 9–18 ja lauantaisin klo 9–15.

S-market Jämsänkosken 1600 neliön myymälässä on toteutettu S-market konseptiuudistus viime syksyn aikana, jolloin myymälän ilme on modernisoitu uuden S-market ilmeen mukaiseksi. Liiketilan remontointi apteekin tarpeisiin ei aiheuta häiriöitä asiakkaiden asioinnille S-marketissa.

 


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, S-market Jämsänkosken marketpäällikkö Juha Hanhikoski, juha.hanhikoski@sok.fi, 010 767 4545

Osuuskauppa Keskimaa, S-market ryhmäpäällikkö, Mikko Lehtinen, mikko.lehtinen@sok.fi,  010 767 3032
Jämsänkosken apteekki, apteekkari Tarja Luoma, tarja.luoma@apteekit.net, 040 832 5132