S-market Kolmikulmaan take away-alue ja lisäpalveluna itsepalvelukassat


31.8.2015

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa Jyväskylän ydinkeskustan ainoan S-marketin.

Keskimaan S-marketeista uudistamisvuorossa on seuraavaksi S-market Kolmikulma Jyväskylän ydinkeskustassa, Aren aukiolla kävelykadun alapäässä Kauppakeskus Kolmikulmassa.

S-marketin ilmeen modernisointi on jo käynnistynyt pullonpalautusautomaatin uusimisella. Pääosin  remontti toteutetaan syyskuun aikana. 

– Myymälä saa raikkaan, pirteän ja valoisan ilmeen sekä entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin vastaavat palvelut ja valikoimat. Samalla parannamme myymälän energiatehokkuutta ovellisilla pakaste- ja maitokaapeilla, aluejohtaja Marko Tyyskä kiteyttää.

Merkittävin uudistus on sisääntuloporttien läheisyyteen avattava take away –alue.

Alueelle sijoitetaan suositun salaattibaarin lisäksi täysin uusina palveluina uunituoreita leipomotuotteita tarjoava paistopiste sekä erilaisia juomavaihtoehtoja sisältävä kahviautomaatti. Automaatista asiakkaat saavat S-Etukortilla päivittäin juoman ilmaiseksi. Alueelle tulee lisäksi kylmäkaappi kylmäsäilytystä tarvitseville valmisruoka-annoksille ja juomille.

Uutena palveluna myymälään avataan myös viisi itsepalvelukassaa. Itsepalvelukassalla asiakkaat skannaavat tuotteiden EAN-koodit ja maksavat maksukortilla omatoimisesti. Paikalla on aina myyjä, joka ohjaa pulmatilanteissa ja valvoo esimerkiksi ikärajavalvottavien tuotteiden myyntiä. Kolmikulmassa on jatkossa myös perinteistä kassapalvelua.

S-market Kolmikulma on ainoa Keskimaan S-market Jyväskylän ydinkeskustassa. Myymälälle luonteenomaista on tavanomaista suuremmat asiakasmäärät ja pienemmät keskiostokset.

– S-market Kolmikulma on nopean ostamisen kauppa, josta haetaan esimerkiksi lounasaterioita. Tähän tarpeeseen vastaamme nopeuttamalla asiointia entisestään take away-alueella ja itsepalvelukassoilla, kuvailee Marko Tyyskä.

S-market Kolmikulma palvelee myös ison ostoskorin ruokakauppana.

– S-marketin kokonaisvalikoima tulee kasvamaan noin 300 tuotteella, yhteensä 9 000 tuotteeseen. Valikoimalisäykset tehdään tuoteryhmiin, jotka ovat tähän asti olleet asiakkaiden tarpeisiin nähden alimitoitettuja, muun muassa hygienia- ja texmex-tuotteisiin sekä kuivahedelmiin ja panimojuomiin.

Tilaa take away –alueelle sekä valikoimalaajennuksille saadaan, kun kassalinjastoa siirretään lähemmäksi kauppakeskuksen käytävää. 

S-market Kolmikulman asiakkaat saavat Kauppakeskuksessa sijaitsevan Jyväs-Parkin pysäköintitalon ensimmäisen tunnin parkkimaksusta hyvityksen myymälän kassalla, mikäli ostosten loppusumma ylittää 15 euroa.

– Haluamme kannustaa yhä useampia pysäköintitaloa käyttäviä autoilijoita tekemään ruokaostokset nopeasti ja vaivattomasti saman katon alla.

S-market Kolmikulma on normaalisti avoinna koko remontin ajan.

Uudistuksen avausta juhlitaan asiakaskahvituksen merkeissä torstaina 24.9.2015.

S-market on toiminut Kauppakeskus Kolmikulmassa 16, vuotta, vuoden 1999 lopulta lähtien. Myymälää on viimeksi uudistettu vuonna 2006.