S-market Lievestuore uudistuu – helpompaa asiointia ja laajempia valikoimia


21.8.2017

S-market Lievestuoreen edellisestä remontista on aikaa kymmenisen vuotta ja nyt on aika päivittää ilmettä. Haluamme tehdä lievestuoreelaisille mahdollisimman hyvän myymälän, jonka valikoima on suunniteltu juuri heitä varten. Uusilla kalustoratkaisuilla saadaan kasvatettua merkittävästi valikoimaa.

– Uudistamme myymälän asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, kiteyttää aluejohtaja Mikko Lehtinen. Päivittäistavaravalikoima laajenee lähes tuhannella tuotteella. Kasvavia tuoteryhmiä ovat mm. sämpylät, sipsit ja snacksit, Tex mex -tuotteet, jauhot, hiutaleet, mausteet, makeiset, kissanruoka ja panimojuomat. Valikoimiin saadaan myös irtopullat. 

Marketissa asiointi helpottuu, kun sisääntulo avartuu ja kassat siirtyvät toisin päin. Hedelmä- ja vihannesosaston sekä leipäosaston hyllyt sekä kassapöydät uusitaan. Myymälään viihtyisyyttä tuo entistä raikkaampi ja avarampi yleisilme. Myymälän valaistus on uusittu jo vuonna 2016 led-valaistukseksi ja maitokaappiin on asennettu energiaa säästävät ovet, marketpäällikkö Kari Hokkanen kertoo. 

S-marketin remontin valmistelu on jo aloitettu ja esimerkiksi uusi pullokone on saatu käyttöön kesäkuussa. Suurimmat muutokset myymälässä tapahtuvat syyskuun aikana. Pyrimme tekemään muutokset mahdollisimman vähillä häiriöillä tekemällä suurimmat muutokset yöaikaan. Uudistus on valmis lokakuun puoleen väliin mennessä ja sen kustannukset ovat noin 400 000 €.