S-market Pihtiputaan uudistus tehtiin asiakkaiden toiveita kuunnellen


22.11.2017

S-market Pihtiputaan remontti on valmis, ja uudistetun myymälän avajaisia vietetään 23.11.2017. Myymälämiljöö on raikastettu ja valikoima on päivitetty vastaamaan paikallisia toiveita ja tarpeita. Marketissa on uusi paistopiste, päivittäistavaravalikoima kasvaa ja käyttötavaroissa keskitytään haluttujen artikkelien myyntiin.

Remontin tavoitteena oli sekä päivittää itse myymälämiljöö kalusteineen tähän päivään, mutta myös kehittää valikoimaa vastaamaan paikallista kulutusta. Asiakkailta kysyttiin niin palveluun kuin tuotteisiin liittyviä toiveita. 

– Viesti oli hyvin selkeä: ulkomaisten, eksoottisten ja erikoisten elintarvikkeiden sijasta puttaalaiset haluavat ostaa omasta kaupastaan kotimaista, tuoretta ja laadukasta ruokaa. Lisäksi paistopiste avattiin asiakkaiden toivomuksesta, aluejohtaja Marko Tyyskä kertoo. 

Päivittäistavaravalikoiman kasvaessa S-marketin käyttötavaraosasto supistuu. Valikoimissa pysyvät kuitenkin päivittäin tarvittavat arkiset taloustavarat, aluspukeutuminen, sukat sekä ajankohtaiset kausituotteet. 

– Annamme siis hyllytilaa niille tuotteille, joille on Pihtiputaalla kysyntää. Uskonkin, että puttaalaiset tykkäävät uudistuneesta myymälästämme vielä aikaisempaakin enemmän, toteaa myymäläpäällikkö Ritva Kumpulainen. 

Remontti toteutettiin onnistuneesti suunnitellussa aikataulussa ja budjetissa. – Myymälä oli auki koko remontin ajan. Remontin valmistumisen myötä tuotteet ovat saaneet uudet paikkansa. Kannattaakin tulla tutustumaan myymälään ja kysymään apua tuotteiden löytämiseksi tarvittaessa, vinkkaa Ritva Kumpulainen. 

S-market Pihtiputaan avajaisia vietetään to 23.11.2017 klo 11–17. Avajaisissa juomme yhdessä kakkukahvit, opettelemme S-mobiilin käyttöä ja tutustumme uudistuneeseen myymälään. Illalla klo 18 alkaen pistämme jalalla koreasti Nelivedon tahtiin. Lisäksi lauantaina 25.11.2017 klo 10–14 vietämme perheen pienempien päivää.