S-market Tikkakosken uudistus on valmistunut


18.3.2021

S-market Tikkakosken syksyllä alkanut mittava uudistus on valmistunut. Myymälän yleisilme on avartunut huomattavasti, myymäläkalusteet on uusittu energiatehokkuus huomioiden sekä myymälän valikoimia on laajennettu asiakkaita kuunnellen. S-market Tikkakoskelle on avattu myös uusi ruoan verkkokauppapalvelu, jossa ruoat voi tilata S-kaupat.fi -palvelusta ja noutaa valmiiksi kerättyinä sovittuna ajankohtana.

S-marketeissa on käynnissä valtakunnallisesti S-marketien ilmeen uudistus. Osuuskauppa Keskimaalla on 25 S-marketia, joista S-market Tikkakoski on 17. uudistettu S-market. Myymäläilmeen uudistamisen lisäksi S-market Tikkakoskella tehtiin samalla kokonaisvaltainen remontti, jonka aikana myymälän kalusteet uusittiin kylmäkalusteita myöten, myymäläkiertoa muokattiin toimivammaksi sekä valikoimaa uudistettiin asiakkaita kuunnellen.

− Uudistetussa myymälässämme asiakastoiveet ovat nousseet entistä tärkeämpään rooliin, kun saimme uusien hyllysijoittelujen myötä lisää hyllytilaa ja mahdollisuuden laajentaa valikoimia. Suurin muutos myymälässämme on uudistuksen jälkeen avaruus ja valoisuus. Kauppa on nyt nykyaikaisempi kokonaisuus, iloitsee S-market Tikkakosken marketpäällikkö Marita Schroderus.

S-market Tikkakosken uudistunut juomaosasto

Leveämmät käytävät lisäävät asioinnin helppoutta ja avaruutta myymälässä. Myymäläuudistuksessa esiin nousevat erityisesti upeasti uudistuneet leipä- ja juomaosastot.
− Asiakkaat ovatkin todenneet, että Tikkakoskelle on tullut uusi Alko, kun ovat nähneet meidän tyylikkääksi uudistuneen juomaosaston. Hedelmä- ja vihannesosastosta tehtiin muutoksen myötä tiiviimpi kokonaisuus, valikoima säilyi kuitenkin entisellään. Merkittävimmät valikoimien parannukset ovat tulleet tuoretuotteisiin – leikkeleisiin, ruokamakkaroihin ja juustoihin, Schroderus kertoo muutoksista.

Kalusteuudistuksien ohella myös pullonpalautuspiste uudistettiin kahden palautusautomaatin kokonaisuudeksi.

Uusi ruoan verkkokauppapalvelu Tikkakoskelle

Myymäläuudistuksen lisäksi S-market Tikkakoskelle on avattu uusi ruoan verkkokauppapalvelu.

− S-market Tikkakosken valikoimista on mahdollista tehdä nyt tilaus, vaikka kotisohvalta, ja noutaa tuotteet valmiiksi kerättyinä sovittuna ajankohtana myymälän noutopisteestä. Tämä on ollut todella toivottu palvelu ja olemmekin todella iloisia, että saimme tämän mahdollisuuden nyt myös meille, Schroderus iloitsee.

Ruoan verkkokaupan tilaukset voi tehdä S-kaupat.fi -verkkokaupasta. Uusi S-kaupat-verkkokauppapalvelu on otettu jo käyttöön kymmenessä Keskimaan S-marketissa alkuvuoden aikana ja palvelua kehitettään nyt aktiivisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Ruoan verkkokauppapalvelu täydentyy S-market Tikkakoskella vielä lähiviikkoina kätevällä noutolokerikolla.

Vastuullisia kalustevalintoja ja huomio energiankulutukseen

Keskimaa on sitoutunut pienentämään liiketoimintansa ympäristövaikutuksia ja tukemaan ekologisesti vastuullista toimintaa. Hiilijalanjäljen ja energiankulutuksen pienentämiseksi S-market Tikkakosken kalusteiksi valittiin ovelliset waterloop-tekniikalla toimivat kylmäkalusteet. Lisäksi kiinteistön lämmitysmuotona käytetään jatkossa kylmäjärjestelmästä saatavaa lauhdelämpöä, jolla korvataan aiempi kaukolämmön käyttö. Ostettavan energian optimoimiseksi myymälän valaistus on toteutettu energiatehokkailla led-valaisimilla. Kuluvan vuoden suunnitelmissa on myös asentaa kiinteistön katolle aurinkopaneelit. Tavoitteena on saada S-Market Tikkakosken kiinteistö hiilineutraaliksi tämän vuoden aikana.

S-market kylmäkaapit

S-market Tikkakosken uudistuneen myymälän valmistumista juhlistetaan avajaistarjousten merkeissä.

 


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Marita Schroderus, marketpäällikkö, 010 767 4134, Marita.Schroderus@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa, Jarno Minkkinen, S-market ryhmäpäällikkö, 010 767 3039, jarno.minkkinen@sok.fi