S-market Tikkakoski remontoidaan uuden S-market ilmeen mukaiseksi

12.10.2020

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa S-market Tikkakosken. S-marketin myymäläilme päivitetään uuden S-market konseptin mukaiseksi ja samalla kaikki vanhat kalusteet uusitaan kylmäkalusteita myöten. Uudistus mahdollistaa valikoimien laajentamisen sekä ruoan verkkokaupan taustatoimintojen kehittämisen. Uudistustyöt alkavat osittain jo syksyllä 2020, remontti valmistuu kokonaisuudessaan maaliskuussa 2021.  


Suomen kaikki S-marketit uudistetaan tämän ja seuraavan vuoden aikana, yli 400 myymälää saa uuden konseptin mukaisen ilmeen.
− Me Keskimaalla olemme aloittaneet S-marketien uudistamiset alkuvuodesta ja Tikkakosken S-market on nyt jo 17. uudistettava S-market. Kaiken kaikkiaan meillä on 24 S-marketia, joista jokaisen ilme uudistuu vuoteen 2022 mennessä, taustoittaa Osuuskauppa Keskimaan ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen.

Tikkakosken S-marketissa syksyllä alkavassa uudistuksessa myymälän ilme päivitetään uuden S-market konseptin mukaiseksi. Miljööuudistuksen lisäksi myymälän kalusteet uusitaan kylmäkalusteita myöten ja samalla hyllyjen uudella sijoittelulla myymäläkierrosta saadaan toimivampi kokonaisuus. Valmistelevat työt taustatiloissa alkavat lokakuussa. Pullonpalautus sujuvoituu merkittävästi marraskuussa, kun järjestelmä uudistetaan kahden automaatin kokonaisuudeksi. Myymälän kalusteiden vaihdot toteutetaan tammi-helmikuussa 2021.

− Haluamme tarjota asiakkaillemme Tikkakoskella entistäkin toimivamman ja viihtyisän myymälän, jonka valikoiman suunnittelussa on kuunneltu asiakkaiden toiveita. Uudistuksen myötä saamme lisää hyllytilaa myymäläämme, joten meillä on nyt mahdollisuus laajentaa valikoimiamme asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Muutosten yhteydessä tuomme tikkakoskelaisille helppokäyttöisen ja kätevän ruoan verkkokauppapalvelun tuomaan helpotusta arjen kiireisiin, iloitsee S-market Tikkakosken marketpäällikkö Marita Schroderus.

Merkittävimmät valikoimien parannukset tulevat leikkeleisiin, ruokamakkaroihin, juustoihin, texmexiin, pastoihin, eläintenruokiin ja erikoisoluisiin. Tuotteiden esillepanot muuttuvat entistä houkuttelevimmiksi.

− S-market Tikkakoski on avattu vuonna 1999 ja osa kylmäkalusteista on tuolta ajalta, eli elinkaarensa loppupuolella. Nyt on tullut aika uudistaa koko myymälän ilme modernimmaksi ja vastaamaan uutta S-market ilmettä. Uudistuksen myötä kaikki myymälän kalusteet uusitaan. Kylmäkalusteet vaihdetaan ovellisiin ja energiatehokkaisiin, nykystandardien mukaisiin kalusteisiin, toteaa Schroderus.

Keskimaa on sitoutunut parantamaan liiketoimintansa ympäristövaikutuksia ja tukemaan ekologisesti vastuullista toimintaa. Hiilijalanjäljen ja kulutuksen pienentämiseksi energianhankintaa ja -käyttöä optimoidaan ja uudistetaan jatkuvasti. S-market Tikkakosken entiset kylmä- ja pakastekalusteet ovat jo käyttöikänsä päässä, joten ne vaihdetaan uudistuksen yhteydessä waterloop-tekniikalla toimiviin, ovellisiin kylmäkalusteisiin. Uusilla kylmäkalusteilla tavoitellaan jopa 30 %:n vuosittaisia säästöjä sähkön kulutuksessa.

Lokakuussa alkavan remontin uudistustyöt pyritään tekemään mahdollisimman pienin häiriöin, joten osa remontin vaiheista toteutetaan yöaikaan. Uudistus valmistuu maaliskuussa 2021. Myymäläuudistuksen kustannusarvio on noin 1 000 000 €.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Marita Schroderus, marketpäällikkö, 010 767 4134, Marita.Schroderus@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa, Jarno Minkkinen, S-market ryhmäpäällikkö, 010 767 3039, jarno.minkkinen@sok.fi