S-mobiili ladattu jo yli miljoona kertaa


25.1.2017

Suomen ainoa pankin ja kaupan yhdistävä sovellus S-mobiili on ladattu nyt yli miljoona kertaa. Jatkuvasti kehittyvä sovellus saa keväällä taas uusia ominaisuuksia: rahan siirtäminen omalta tililtä kaverin tilille onnistuu pian kännykällä pelkän puhelinnumeron perusteella ja pankkipalveluihin on pian mahdollista kirjautua omalla sormenjäljellä.

S-ryhmän asiakasomistajille ja S-Pankin asiakkaille tarkoitettu maksuton S-mobiili-sovellus on ylittänyt miljoonan latauksen virstanpylvään. Tieto käy ilmi Googlen, Applen ja Microsoftin sovelluskauppojen keräämistä lataustilastoista.
”S-mobiilista on tullut varsinainen villitys! Viime marraskuussa sovellus avattiin keskimäärin reilusti yli satatuhatta kertaa päivässä, mikä on 71 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten”, S-Pankin digitaalisesta kehityksestä vastaava johtaja Juha Raumolin iloitsee.
Tutkimusyhtiö Kantar TNS:n vuonna 2016 tekemässä kyselytutkimuksessa joka neljäs 18–75-vuotias suomalainen kertoi ladanneensa S-mobiilin. Tutkimuksen perusteella S-mobiili onkin Suomen ladatuin pankkisovellus.
”S-mobiili tuo arkea helpottavia palveluita kätevästi suoraan S-ryhmän asiakasomistajien ja S-Pankin asiakkaiden kännyköihin”, kertoo SOK:n asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae. Palkitusta sovelluksesta löytyvät jo kauppa-, pankki- ja sijoituspalvelut sekä ABC-mobiilitankkaus ja sähköiset kuitit. Joulukuusta lähtien S-mobiilista ovat löytyneet myös LähiTapiolan vakuutukset.
Maaliskuussa S-Pankki tuo ensimmäisten pankkien joukossa asiakkailleen mahdollisuuden siirtää rahaa henkilöltä toiselle pelkällä puhelinnumerolla ja reaaliaikaisesti jopa eri pankkien välillä. Automatian kehittämä Siirto-maksujärjestelmä tulee osaksi S-mobiilia.
”Siirto-palvelun lisäksi tuomme sovellukseen myös helpon tunnistamisen, joka korvaa perinteisen tunnuslukutaulukon”, Raumolin kertoo.
Lähde: Kantar TNS Oy, Kanta-asiakasohjelmat 2016.
Näin saat S-mobiilin käyttöösi
Voit ladata S-mobiilin puhelimeesi App Storesta, Google Play Storesta tai Windows Phone Storesta. Löydät sovelluksen hakusanalla S-mobiili. Saadaksesi kaikki palvelut käyttöösi tarvitset ensimmäisellä kirjautumiskerralla S-Pankin verkkopankkitunnukset: käyttäjätunnuksen, salasanan sekä tunnuslukutaulukon. Jatkossa voit kirjautua sisään pelkällä verkkopankin salasanalla.