S-mobiili nyt käytössäsi kaikkien pankkien tunnuksilla


25.6.2015

S-mobiili-sovelluksella hoidat raha-asioitasi S-Pankissa, näet kertyvän Bonuksen, arkistoit takuukuittisi ja löydät sinulle kohdistetut rahanarvoiset edut ja toimipaikat, missä sitten liikutkin.

S-mobiilin käyttöönotto on nyt entistäkin helpompaa. Saat S-mobiilin Oma Kauppa -osion käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnusten lisäksi myös muiden pankkien tunnuksilla. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen voit käyttää sovellusta ilman erillistä kirjautumista. Oma kauppa -osiossa voit muun muassa seurata kertyvää Bonusta ja maksutapaetua, nähdä ostoksiisi liittyvät takuukuitit sekä henkilökohtaiset etusi ja kuponkisi.

Raha-asioiden hoitamista varten tarvitset S-Pankin verkkopankkitunnukset. S-mobiilin pankkiosiossa voit seurata tilitapahtumia, siirtää rahaa tililtä toiselle ja maksaa laskuja puhelimen kameran toimiessa viivakoodilukijana.

Voit ladata maksuttoman S-mobiili-sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta hakusanalla S-mobiili.

S-mobiilille kultaa kansainvälisessä kisassa

S-mobiili ja S-Etukortti Visan lähimaksuominaisuus voittivat huhtikuussa kovatasoisen kansainvälisen Contactless & Mobile Awards -kilpailun asiakasuskollisuussarjan.

– S-mobiili on S-ryhmän oivallus, jossa kaikki asiakasomistajuuden edut täydennettynä täysiverisellä mobiilipankilla yhdistyvät helppokäyttöisessä älypuhelinsovelluksessa, toteaa palkinnon vastaanottanut S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Vuosittain järjestettävä Contactless & Mobile Awards (CMA) kerää yhteen lähilukutekniikkaan (NFC) ja mobiiliin käyttöön liittyvien palveluiden kerman. S-Pankki päihitti asiakasuskollisuussarjan kovatasoisessa finaalissa kolme muuta kilpailijaa ja oli ainoa suomalainen yritys koko kisan voittajien joukossa.

Lue lisää S-mobiilista täältä.