S-Pankki keskittää laajat pankkipalvelut Kauppakeskus Sokkariin


11.11.2019

S-Pankin Kauppakeskus Sokkarissa tarjoamat pankkipalvelut laajenevat S-Pankkiiripalveluiden muuttaessa Seppälän Prismasta kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. S-Pankin asiakaspalvelupiste jatkaa toimintaansa Seppälän Prismassa. Jatkossa ajanvarauksella toimivat vakuudellisten lainojen, kuten asunto- ja sijoitusasuntolainojen, neuvottelut hoidetaan Kauppakeskus Sokkarin S-Pankissa. Sokkarin S-Pankin asiakaspalvelupisteessä voi hoitaa myös tileihin, kortteihin, vakuudettomiin luottoihin sekä muihin päivittäisiin raha-asioihin liittyvät asiat.

S-Pankin vakuudellisten lainojen palvelut ovat siirtyneet Seppälästä Jyväskylän keskustaan Kauppakeskus Sokkarin 2. kerrokseen 11.11.2019 alkaen. Samaan tilaan siirtyvät myös S-Pankki- ja asiakasomistajapalvelut Sokkarin 2. kerroksen aulasta. Jatkossa entistä laajemman asiakaspalvelukokonaisuuden muodostamat asiakasomistajapalvelut, S-Pankin päivittäisissä raha-asioissa palveleva asiakaspalvelupiste sekä ajanvarauksella toimivat S-Pankkiirit mahdollistavat myös asuntolainaneuvottelujen käymisen samoissa uudistuneissa ja rauhallisissa neuvottelutiloissa. Uudet tilat sijaitsevat Kauppakeskus Sokkarin toisessa kerroksessa, Nikolainkulman päässä.

− S-Pankki on vetovoimainen ja meillä oli tarvetta laajentaa toimintaamme Jyväskylässä. On luontevaa, että S-Pankin tarjoamat kokonaisvaltaiset palvelut ovat saatavilla yhdestä paikasta, jossa on huomioitu asioinnille tarvittavat väljemmät ja rauhallisemmat tilat. Keskustassa pystymme vastaamaan asiakkaidemme kasvaneeseen tarpeeseen entistä paremmin, toteaa S-Pankin myyntipäällikkö Jukka Heikkinen.

− Olemme iloisia, että Kauppakeskus Sokkarin palvelut laajenevat myös pankkiasioinnin osalta. Tämä lisää entisestään Kauppakeskus Sokkarin vetovoimaisuutta, toteaa Sokos- ja kauppakeskusjohtaja Outi Terho.

S-Pankin laajat pankkipalvelut ovat keskustassa helposti asiakkaiden saavutettavissa, ja palvelevat laajoilla aukioloajoilla ma–pe 9–18 ja lauantaisin 10–16. S-Pankkiirit palvelevat arkisin ajanvarauksella.