Sale Haapamäki uudistetaan syksyllä


26.5.2021

Sale Haapamäki uudistetaan syksyllä − uusi Salen pienmyymäläkonsepti Haapamäelle

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa Haapamäen Salen syksyn 2021 aikana. Kokonaisvaltaisen tilojen muokkaamisen myötä myymälästä rakennetaan lämminhenkinen uuden ajan Sale. Myymälän kaikki kalusteet uusitaan ja valikoimaa terävöitetään vastaamaan entistä paremmin haapamäkeläisten asiakkaiden tarpeisiin. Remontti valmistuu lokakuussa.  

Keski-Suomen ensimmäiset osuuskaupat perustettiin vuonna 1904. Etujoukoissa oltiin Keuruun Haapamäellä, jossa osuuskauppatoiminta aloitettiin vanhassa kestikievarirakennuksessa. Nykyisissä tiloissa Sale Haapamäki on toiminut vuodessa 2006 asti. Haapamäen Sale palvelee haapamäkeläisten lisäksi laajasti myös alueen vapaa-ajan asukkaita.

− Nyt on tullut aika nykyaikaistaa Sale Haapamäen myymälä, jossa kalustus on jo kylmäkoneita myöten elinkaarensa päässä. Samalla myymälä remontoidaan kauttaaltaan ja sinne tuodaan uuden Sale-konseptin mukainen viihtyisämpi myymäläilme. Teemme isoa muutosta, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua viihtyisämmässä ympäristössä, toteaa projektista vastaava Sale-ryhmäpäällikkö Outi Terho Osuuskauppa Keskimaalta.

Uusi Sale-konsepti on toteutettu viime syksynä Sale Toivakassa, joten Sale Haapamäki on nyt toinen Keskimaan toimialueen Sale, joka päivitetään kauttaaltaan vastaamaan Sale-ketjun uutta, lämminhenkistä myymäläilmettä. Myymälässä uusitaan kaikki kalusteet kassapöytiä ja ostoskärryjä myöten. Nykyiset kylmä- ja pakastekalusteet vaihdetaan uudistuksen yhteydessä energiatehokkaisiin ja uuden kaasuasetuksen vaatimukset täyttäviin kylmäkalusteisiin. Kylmäkalusteiden vaihdolla tavoitellaan noin 20%:n vuosittaista energiansäästöä.

− Remontti on iso juttu niin meidän asiakkaillemme kuin henkilökunnallekin. Tällaista kokonaisvaltaista uudistusta on odotettu pitkään ja nyt se vihdoin toteutuu ja saamme toteutukseen monia toiveita, kuten asiakasvessan myymälän yhteyteen. Uudistuksen yhteydessä tarkastelemme myös meidän valikoimaamme kokonaisvaltaisesti ja uudistamme sitä vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, iloitsee Sale Haapamäen myymäläpäällikkö Teemu Lamminaho.

Syksyllä alkavan, noin kuusi viikkoa kestävän, remontin uudistustyöt pyritään tekemään mahdollisimman pienin häiriöin, joten osa remontin vaiheista toteutetaan yöaikaan. Myymälä joudutaan kylmälaitteiden vaihdon ajaksi laittamaan kiinni arviolta neljäksi päiväksi. Lokakuussa 2021 valmistuvan remontin kokonaisinvestointi on noin 660 000 euroa.Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Outi Terho, ryhmäpäällikkö, outi.terho@sok.fi, 010 767 3601

Osuuskauppa Keskimaa, Teemu Lamminaho, myymäläpäällikkö, teemu.lamminaho@sok.fi, 010 767 5255