Seppälän ABC Pesukadulta laadukkaampaa pesujälkeä


2.10.2016

S-ryhmän suurin ABC Pesukatu Jyväskylän Prisma Seppälässä avautuu uudistuneena maanantaina 3.10. klo 8.

Osuuskauppa Keskimaan ABC Pesukatu Jyväskylän Prisma Seppälässä tarjoaa uuden vahaustekniikan ja renkaiden kiillotusharjojen ansiosta entistä parempia autonpesupalveluja. 

– Autoistaan hyvää huolta pitävät asiakkaamme ovat toivoneet monipuolisempia ja yhä laadukkaampia vaihtoehtoja. Nyt vastaamme näihin toiveisiin nostamalla pesujen laatua entistään, Keskimaan ABC-toimialajohtaja Heikki Tervanen kuvailee. 

Seppälän ABC Pesukadun pesulinjalle on tuotu alan uusinta ja innovatiivisinta vahaustekniikkaa: Shinex-ilmavahaus perustuu 100-prosenttiseen, laimentamattoman vahan käyttöön. Vaha levitetään pestylle maalipinnalle paineilman avulla. Se hajoaa sumuksi ja leviää tasaisesti, jonka jälkeen vaha harjataan auton pintaan. 

Auton maalipinnalle ilmavahaus tarjoaa uuden elämän: se suojaa maalipintaa ja lisää kiiltoa, VTT:n tutkimuksen mukaan keskimäärin 30-60 %. Vahaus lisää myös ajoturvallisuutta, sillä se parantaa tuulilasin ominaisuuksia ja näkyvyyttä muun muassa sadekelillä. 

ABC Pesukadulla uutta on myös renkaiden kiillotuslaite. Renkaisiin levitetään laitteella silikonipinta, joka suojaa ja parantaa auton ulkonäköä. ABC Pesukadun uudistettu ohjauskeskus lisää puolestaan pesukoneen luotettavuutta ja helpottaa laadunvalvontaa. 

Uusista palveluista huolimatta auton pesettäminen on edelleen ABC Pesukadulla nopeaa: parhaimmillaan linjasto läpäisee jopa 500 autoa päivässä. Autot voidaan ottaa pesuun parin minuutin välein. 

– Automaation aikakautena ABC Pesukatu on erilainen autopesupaikka. Vaikka kovimman työn tekevät koneet, asiakkaat saavat henkilökohtaista palvelua autopesun ammattilaisilta. Yksilöllinen esipesu tehdään aina käsityönä. 

ABC Pesukatu työllistää vakituisesti 8 työntekijää. Lisäksi Pesukatu tarjoaa ruuhka-aikoina lisätyötä muutamille Prisman työntekijöille. 

ABC Pesukadulla on tarjolla erilaisia pesuvaihtoehtoja. Laadukkaimpia ovat Ässäpesut, joihin sisältyy ilmavahaus. Uutena palveluna tarjotaan Ässäklubi- ja ABC-klubikortteja, joilla autoa voi käyttää kuukauden ajan pesussa rajattomasti, vaikka päivittäin. 

– Klubikortti on uusi tapa pitää huolta autosta ja sen puhtaudesta, keleistä riippumatta, Heikki Tervanen toteaa. 

ABC Pesukadulla likavedet käsitellään asianmukaisella tavalla. Kaikki pesuaineet ovat joutsenmerkittyjä ja luonnollisesti hajoavia. Niiden avainlipputunnus kertoo kotimaisuudesta. 

Kaikille vakiokokoisille henkilö- ja pakettiautoille soveltuva ABC Pesukatu sijaitsee Jyväskylän Seppälän Prisman piha-alueella, Alasinkadun ja Ahjokadun kulmauksessa. Molemmilla kaduilla on liittymät tontille lähellä Pesukatua.