Sokos Jyväskylä uudistaa osastojaan ja valikoimaa


27.8.2019

Sokos Jyväskylän tavoitteena on uudistua rohkeasti ja olla laadukas ja trendikäs kauneuden, muodin ja kodin toimija Jyväskylän keskustassa. Uudistumisella halutaan myös vastata verkkokaupan kilpailuun käyttötavaramarkkinassa. Sokoksen uudistus on osa Kauppakeskus Sokkarin kokonaisuuden kehittämistä.

Jyväskylän Sokoksella on uudistettu elokuussa kodinosastoa ja miestenosastoa. Myös naistenosaston kokonaisuus selkeytyy uudella asusteiden sijoittelulla tavaratalossa. Näillä muutoksilla halutaan helpottaa asiointia, jotta Sokos olisi asiakkaille selkeämpi ja samalla toimivampi osa Kauppakeskus Sokkarin kokonaisuutta. Muutokset ovat osa Kauppakeskus Sokkarin kehittämistä entistä paremmin asiakkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi. Kauppakeskus Sokkari koetaan kiinnostavana kauppapaikkana, jonka vapaat liiketilat kiinnostavat potentiaalisia vuokralaisia.

− Sokos tuntuu kiinnostavan kaupungin keskustassa ja saamme runsaasti asiakaspalautteita ja toiveita viikoittain. On hienoa, että pitkät perinteet omaava Sokos herättää ihmisissä tunteita, kertoo Sokos- ja kauppakeskusjohtaja Outi Terho.

Uusi kodinosasto täsmentyy vastaamaan paremmin Sokoksen nykyistä liikeideaa laadukkaana kauneuden, muodin ja kodin toimijana. Kodinosaston uudella sijainnilla ensimmäisessä kerroksessa saadaan kodin valikoimalle parempi synergia myös muista kauppakeskuksen kodin toimijoista; Unikeitaasta, Eurokankaasta sekä Clas Ohlsonista, jolloin liikkeiden valikoimat täydentävät toisiaan ja tekevät asioimisesta helpompaa. Keväällä toteutettu Sokkarin parkkihallin parkkihintojen lasku on vaikuttanut positiivisesti Sokoksen ja kauppakeskuksen asiakasvirtoihin.

− Pyrimme kehittämään myös palautteiden pohjalta mahdollisimman toimivaa kaupallista kokonaisuutta, joka tuo lisää asioinnin ja ostamisen helppoutta, selkeämmät ja kannattavat valikoimat Sokokselle sekä koko kauppakeskukseen. Haluamme uudistua ja vahvistaa Jyväskylän keskustan elinvoimaisuutta sekä tarjota asiakkaille laadukasta palvelua. Palvelu on avainroolissa kilpailtaessa verkkokauppoja vastaan, Outi Terho jatkaa.

Sokoksen osastouudistukset saadaan valmiiksi 31.8. mennessä, ennen Sokoksen syystapahtumien sesonkia.