Solo Sokos Hotel Paviljongille kaksi palkintoa World Luxury Hotel Awards –kilpailussa


26.10.2015

Osuuskauppa Keskimaan Solo Sokos Hotel Paviljonki on voittanut kaksi sarjaa yhdessä maailman arvostetuimmista hotellialan kilpailusta. World Luxury Hotel Awards 2015 –gaalasta Jyväskylään ja Paviljonkiin matkasi sekä Suomen Best World Luxury Hotel- että Best World Luxury Design Hotel –palkinnot. Gaala järjestettiin lauantaina 24.10.2015 Hongkongissa, jossa Solo Sokos Hotel Paviljongin hotellijohtaja Hannu Nirkkonen kävi vastaanottamassa palkinnot.

– Oli todella suuri kunnia olla mukana kilpailussa ja päästä paikan päälle edustamaan hotelliamme sekä upeaa henkilökuntaamme. Tilaisuus auttoi ymmärtämään paremmin saavutuksemme todellisen arvon: osallistujat olivat alamme huippuja ympäri maailmaa todella huikeista paikoista. Gaalassa kävi myös ilmi, että meitä yhdistää aito halu palvella asiakkaita intohimoisesti päivästä toiseen yhä paremmin. Vaivaa pitää haluta nähdä, samoin osoittaa aitoa kiinnostusta asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin, Nirkkonen kommentoi tilaisuuden jälkeen.

World Luxury Hotel Awardsia on kuvailtu hotellimaailman Oscar-gaalaksi. Tavoitteena on kannustaa ja palkita huippuluokan hotelleja, jotka ovat panostaneet puitteisiin, palvelutarjontaan sekä palvelun tasoon ja nousseet näin hyvistä erinomaisiksi. Luksusluokan hotellin edellytyksenä ei ole vain hyvä ruoka ja palvelu, vaan entistä enemmän merkitsevät asiakkaan yksilöllinen huomioinen, yllätyksellisyys ja vieraanvaraisuus. 

– Tämä palkinto kuuluu matkailualan huippuammattilaisista koostuvalle henkilökunnallemme. Meillä on todella upea tiimi, jolle vieraidemme viihtyminen ja hyvinvointi on jatkuvasti etusijalla. Vahvaa, yksilöllisyyttä korostavaa palvelukulttuuria henkilöstömme on määrätietoisesti rakentanut kesän 2012 avauksesta lähtien. Asiakkaidemme palvelussa ja positiivisessa yllättämisessä rima pidetään jatkuvasti korkealla, Hannu Nirkkonen korostaa.

World Luxury Hotel Awards –kilpailuun Solo Sokos Hotel Paviljongin ilmoittivat mukaan asiakkaat. Vuosittain ehdokkaita on yli 1 000.

Kilpailussa on 52 kategoriaa, joissa hotelleja arvioidaan maittain, maanosittain sekä maailmanlaajuisesti. Voittajat valitaan hotellivieraiden antamien äänien sekä matkailualan ammattilaisista koostuvan kansainvälisen raadin valinnan perusteella. Raadin jäsenet voivat yöpyä hotelleissa joko virallisesti tai ”mysteerivieraina”. World Luxury Hotel Awards –palkintogaalan yhteistyökumppaneina on mm. matkailualan kansainvälisiä lehtiä sekä televisiokanavia.

Tänä vuonna World Luxury Hotel Awards-gaalassa palkittiin myös toinen Sokos Hotelli: Osuuskauppa Hämeenmaan Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone vastaanotti Euroopan Best World Luxury City Hotel-palkinnon.  Viime vuonna kilpailussa menestyi Original Sokos Hotel Ilves Tampereelta.

Suomalaisista hotelleista palkittiin maakohtaisessa sarjassa tänä vuonna myös Crowne Plaza Helsinki sekä Pariisin Ville Porvoosta.

Solo Sokos Hotel Paviljongissa on avauksesta lähtien ollut jatkuvasti Sokos Hotellien korkein asiakastyytyväisyys. Trip Advisor Travellers Choice –arvioinneissa Paviljonki oli vuonna 2014 Suomen TOP25-listalla 3. ja vuonna 2015 sijalla 7. Matkahakupalvelu Trivagon pari viikkoa sitten julkistamalla listalla Solo Sokos Hotel Paviljonki sijoittui tänä vuonna Suomen hotelleista sijalle 6.