Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennuksen urakoitsijat valittu


1.2.2018

Osuuskauppa Keskimaan Solo Sokos Hotel Paviljongin urakoitsijat on valittu. Kesäkuussa 2012 avattuun hotelliin rakennetaan laajennusosa, johon tulee 40 superior-tason huonetta. Ravintola Trattoria Aukiolle rakennetaan talviterassi.

Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennushankkeen toteuttaja on NCC Suomi Oy, Jyväskylä. Kyseessä on tavoitehintaurakka (kvr-urakka), jossa kaikki suunnittelu-, rakennus- ja lvis-työt sisältyvät urakkaan.

Hanke sisältää talviterassin rakentamisen ja hotellin laajennuksen. Hotellin laajennuksen yhteydessä hotelliin tulee laajennusosa, johon tulee 40 superior-tason huonetta. Suosittuun Trattoria Aukioon rakennetaan uusi noin 100 m²:n talviterassi, jossa on 80 uutta asiakaspaikkaa. Talviterassista tulee saman tyylinen kuin Original Sokos Hotel Alexandran yhteydessä olevan ravintola Jalon uudistetusta, paljon positiivista asiakaspalautetta saaneesta terassista. Trattoria Aukion uudistuksen on suunniteltu valmistuvan jo kesäksi 2018.

Keskimaan omana hankintana on sisustus- ja kalusteurakka sekä automatiikkaurakka. Näiden suunnittelu ja urakkakilpailutus tehdään kevään 2018 aikana.

Hotellin laajennustyöt käynnistyvät 10.8.2018 ja valmistuvat 31.5.2019. Laajennus on huomioitu jo hotellia suunniteltaessa ja rakennettaessa, ja pystytään toteuttamaan siten, että siitä ei aiheudu häiriötä hotellin majoitus- tai ravintolatoimintaan.

– Otamme rakentamisessa luonnollisesti asiakkaat ja hotellin normaalin toiminnan huomioon. Tästä meillä on jo hyvää kokemusta, joten asiakkaat voivat yöpyä hotellissa rauhallisin mielin myös urakan aikana, sanoo NCC:n aluejohtaja Tommi Tiihonen

Uudistuksen jälkeen Solo Sokos Hotel Paviljongissa on 210 huonetta ja Original Sokos Hotel Alexandrassa 239 huonetta. Yhteensä Keskimaan hotellien huoneiden lukumäärä tulee olemaan 449.