Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintoloiden ravintolapäällikkö Päivi Kinnunen sai S-ryhmän Ässäpäällikkö-tunnustuksen


22.9.2018

S-ryhmän valtakunnalliset S-Päällikköpäivät pidettiin Helsingin Musiikkitalossa 22.9. Tapahtuma huipentui perinteiseen tapaan Ässäpäälliköiden valintaan. Palkittuja oli 17, yksi heistä oli meidän Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintolapäällikkö Päivi Kinnunen. Ässäpäälliköinä palkitaan erityisen ansioituneita päälliköitä S-ryhmän yrityksistä.

Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintoloiden ravintolapäällikkö Päivi Kinnunen oli tänä vuonna yksi 17 palkitusta Ässäpäälliköstä. Päivin vastuulla on ravintola Trattoria Aukion lisäksi Solo Sokos Hotel Paviljongin kokoustuote, tilaussaunat ja niiden toiminnan kehittäminen.  Solo Sokos Hotel Paviljongin mainetta niittänyt aamiaistuote, joka on Sokos Hotels ketjun paras, on myös Päivi Kinnusen käsialaa.

− Päivin intohimo alaan ja omaan työhön näkyy ja tuntuu joka käänteessä. Päivi on laajasti luotettu ja arvostettu ravintolapäällikkö, olkoon kyse sitten omasta työryhmästä, kollegoista, esimiehestä tai koko Osuuskauppa Keskimaasta ja S-ryhmän matkailu- ja ravitsemistoimialasta, majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Pasi Kunelius avaa valintaperusteluja.

− Arvostan suuresti tällaista virallista tunnustusta omasta työstäni. Olen päässyt visioimaan ja toteuttamaan upeita projekteja Keskimaalla eri ravintoloissa. Elämä on paljon mukavampaa, kun työ on yhtä kuin intohimo, Päivi iloitsee Ässäpäällikkö-tunnustuksesta.

S-Päällikköpäiville osallistui 1 700 esimiestä S-ryhmän alueosuuskaupoista ja SOK-yhtymästä. Tänä vuonna päivän teemana oli hyvä johtaminen. 
Valtakunnalliset S-ryhmän päällikköpäivät järjestetään joka toinen vuosi.