Solo Sokos Hotel Paviljonki pokkasi kolme palkintoa The World Luxury Hotel Awards -kilpailussa


4.12.2017

Sokos Hotellit saivat useita palkintoja hotellialan kansainvälisessä The World Luxury Hotel Awards -kisassa. Tunnustukset alan Oscar-gaalaksikin sanotussa kilpailussa myönnettiin Hämeenlinnan Original Sokos Hotel Vaakunalle, jyväskyläläiselle Solo Sokos Hotel Paviljongille sekä Tallinnan Solo Sokos Hotel Estorialle. Hotellinjohtajat vastaanottivat palkinnot 2. joulukuuta Sveitsin St. Moritzissa järjestetyssä gaalassa.
 
Palkinnot myönnetään sekä maittain, maanosittain että maailmanlaajuisesti. Kisassa palkitaan hotellivieraiden ehdottamia huippuluokan hotelleja, jotka ovat panostaneet niin puitteisiin kuin palvelun tasoon ja osaavat huomioida asiakkaansa yksilöllisesti. Lopulliset voittajat valitsee asiantuntijoista koostuva raati.
 
Jyväskyläläinen Solo Sokos Hotel Paviljonki vastaanotti peräti kolme palkintoa: Suomen paras kaupunkihotelli, Suomen paras moderni luksushotelli ja Pohjois-Euroopan paras designhotelli.
 
– Tiimillämme on uskomaton kyky yllättää asiakkaat joka päivä, on kyse sitten merkkipäivän huomioimisesta tai erityistoiveista, iloitsee hotellinjohtaja Hannu Nirkkonen.
 
– Hotellimme tilat ovat ensiluokkaisia, mutta asiakastyytyväisyyden kokemus syntyy ensisijaisesti hyvän palvelun kautta. Meillä asiakaspalveluun suhtaudutaan intohimoisesti – se on suurella sydämellä tehtävää työtä. Henkilökuntamme ymmärtää ja arvostaa sekä oman että kollegoiden tekemän työn merkityksen.
 
The World Luxury Hotel Awards -raati arvioi kilpailussa mukana olevia hotelleja niiden innovatiivisuuden, designin, ravintolatarjonnan, palvelun laadun, teknologian hyödyntämisen, työtyytyväisyyden ja kestävän kehityksen pohjalta.
 
Solo Sokos Hotel Paviljongin aiemmat tunnustukset:
  • Suomen 4. paras hotelli / TripAdvisor Suomen parhaat hotellit, 2016 ja 2017
  • Luxury City Hotel / Luxury Travel Guide 2017
  • Best Luxury Hotel, Finland / World Luxury Hotel Awards 2015
  • Best Luxury Design Hotel, Finland / World Luxury Hotel Awards 2015
  • Sokos Hotel of the Year 2016 / Sokos Hotels
  • Sokos Hotellien paras asiakastyytyväisyys 2012–2016