Solo Sokos Hotelli Paviljongille Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti


9.12.2016

Sauna from Finland ry on myöntänyt Solo Sokos Hotelli Paviljongin asiakassaunoille Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin. Sertifikaatti kertoo, että saunaelämys on mietitty kokonaisuus, joka toteuttaa aidon suomalaisen saunaelämyksen ydinarvoja, joita ovat aitous, moniaistisuus, läsnäolo, rentoutuminen, puhtaus ja hyvinvointi.

Jyväskylän keskeisellä tapahtumapaikalla Lutakon aukiolla sijaitsevan Hotelli Paviljongin miesten ja naisten saunatiloissa kävijät voivat ihailla Jyväsjärven ylle avautuvia upeita maisemia saunan lauteilla istuessaan. 

”Naisten hyvinvointisaunassa hemmotellaan päivittäin muun muassa erilaisilla saunahoitotuotteilla, vihreällä teellä ja naisten lehdillä. Miesten puolella voi löylyjen jälkeen rentoutua vaikka korttia pelaillen tai jääkiekkopeliä seuraten. Saunatilojen vieressä on valoisa ja nykyaikaisilla laitteilla varustettu kuntosali, jossa voi hakea hien pintaan jo ennen saunomista”, kertoo hotellipäällikkö Linda Rastela

– Asiakkaat arvostavat hotellisaunomisessa tärkeimmiksi asioiksi muun muassa saunatilojen puhtauden, turvallisuuden sekä hyvät oheispalvelut, kertoo Sauna from Finland -yhdistyksen toiminnanjohtaja Carita Harju. Saunaelämys koostuu niistä asioista, jotka tapahtuvat ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen ja on selvää että vuonna 2012 avatussa Solo Sokos Hotel Paviljongissa on hyvät puitteet, mutta niitä on entisestään paranneltu ja tuotu asiakkaalle saunaelämyksen rentouttavia elementtejä enemmän, Harju kertoo. 

Linda Rastelan mukaan saunatiloissa on erityisesti haluttu korostaa aitoa suomalaista saunaelämystä ja tuoda esille Keski-Suomea saunamaakuntana. Saunaa on kehitetty niin sisutuksellisten yksityiskohtien kuin palveluidenkin osalta, unohtamatta yksilöllisyyttä Solo –ideologian ja arvojen mukaisesti. Saunasertifikaatti on osoitus saunaelämyksen eteen tehdystä työstä. Solo Sokos Hotel Paviljonki oli ensimmäisiä hotelleja Suomessa, jossa suomalaista saunaelämystä lähdettiin pilotoimaan erilaisin oppain ja tuottein. 

Saunojen ystävät tunnistavat Authentic Finnish Sauna Experience-sertifikaatista maailman parhaan suomalaisen saunaelämyksen. Merkki viestii asiakkaille ja henkilöstölle, että saunaelämys on laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Laatusertifikaattia voivat hakea saunapalveluita tarjoavat toimijat ympäri maailman. Solo Sokos Hotel Paviljongin sertifikaatti on kolmas hotellisaunaelämykselle myönnetty sertifikaatti. Aikaisemmin sertifikaatin ovat saaneet Original Sokos Hotel Ilves Tampereelta sekä Original Sokos Hotel Arina Oulusta.