Sunset Parkin ja Rock Kemujen lippukauppa täydessä vauhdissa


16.8.2017

Sunset Parkin ja Rock Kemujen lippukauppa on kiihtynyt päivä päivältä, kun Jyväskylän Lutakonaukion kesän huipentava festariviikonloppu lähestyy. Starttiin on enää 10 päivää aikaa.

Lippukauppa on molempien tapahtumien osalta täydessä vauhdissa, vahvistaa toimialajohtaja Pasi Kunelius Kemut järjestävästä Osuuskauppa Keskimaasta.

Hän muistuttaa, että Sunset Parkiin 25.8. sekä Rock Kemuille 26.8. ennakkoon hankitut liput ovat huomattavasti edullisempia kuin portilta tapahtumailtana. Ennakkomyynti onkin vilkastunut viimeisten esiintyjäkiinnitysten julkaisujen jälkeen päivä päivältä sitä mukaa, kun festariviikonloppu lähestyy.

– Perjantain Sunset Park on Suomen tämän kesän suurin puhtaasti elektroniseen musiikkiin keskittyvä festari, jonka artistikattaus on maailman mittakaavassakin kovaa tasoa. Lauantaina Rock Kemut tarjoaa puolestaan kovan kokonaisuuden kotimaisia huippuesiintyjiä, Kunelius perustelee festareiden kiinnostavuutta. 

Lippuja Sunset Parkiin ja Rock Kemuille saa Ticketmasterin verkkokaupasta sekä myyntipisteistä, muun muassa Jyväskylästä Seppälän Prismasta. Lippuja myyvät myös Keskimaan anniskeluravintolat.

Sunset Park 25.8. klo 17-01.30

KSHMR, Lucas & Steve, DJs From Mars, Filatov & Karas, Sak Noel, Alex Mattson, Kiro, The Second Level ja Samlight. Esiintyjäjärjestys ja aikataulut on julkaistu osoitteessa sunsetpark.fi
Liput ennakkoon S-Etukortilla 29 € ja ilman korttia 39 € + Ticketmasterin toimitusmaksu. Liput portilta S-Etukortilla 35 € ja ilman korttia 45 €. VIP-liput 115 € + toimitusmaksu. Alle 16-vuotiaat vain täysi-ikäisen valvonnassa ja vastuulla. Alaikäisillä ei ole pääsyä anniskelualueelle.

Päivä Kemut 26.8. klo 11-15

Tangokuningatar Aino Niemi ja Tangokuningas Teijo Lindström sekä Tanssiorkesteri Kaiho.
Vapaa pääsy.

Rock Kemut 26.8. klo 17-01.30

Irina, Juha Tapio, Neljä Ruusua, Poets of the Fall ja Yö. Satamalavalla Popkone ja Mr C.
Esiintyjäjärjestys ja aikataulut on julkaistu osoitteessa kemut.fi

Liput ennakkoon S-Etukortilla 29 € ja ilman korttia 39 € + Ticketmasterin toimitusmaksu. Liput portilta S-Etukortilla 35 € ja ilman korttia 45 €. VIP-liput 115 € + toimitusmaksu. Ikäraja K18.

Perhe Kemut 27.8. klo 10-15

Diandra, Tuomo Rannankari ja Hiekkakakkuorkesteri sekä Jyväskylän kaupunginteatterin musikaalin tähdet Peter Pan ja Kapteeni Koukku.
Vapaa pääsy.

Festarialueen rakentaminen käynnistyy keskiviikkona 23.8. Osa rakenteista jää Kemujen jälkeen paikoilleen, sillä niitä hyödynnetään seuraavana viikonloppuna Lutakonaukiolla järjestettävässä WaterXFest-tapahtumassa. Kemujen festarialue kattaa Lutakonaukion lisäksi Messu- ja kongressikeskus Paviljongin sisätiloja sekä Uno Savelankadun, joka suljetaan liikenteeltä torstaina 24.8.

Paviljongin alueen pysäköintihallit ovat käytössä myös tapahtuman aikana. Ruuhkien välttämiseksi omalla autolla Kemuille saapuvien kannattaa silti käyttää ensisijaisesti Jyväskylän keskustan pysäköintihalleja ja saapua Lutakonaukiolle kävellen Matkakeskuksen kevyen liikenteen siltaa pitkin.

Festarialueelle on sisäänkäynnit molemmissa päädyissä, Solo Sokos Hotel Paviljonkin vieressä sekä sataman lähellä. Lipulla pääsee sisään vain kerran, mutta VIP-passilla liikkuminen on vapaata. Kassit ja reput tarkastetaan porteilla, sillä alueelle ei saa tuoda esimerkiksi omia juomia tai sateenvarjoja. Molempien sisäänkäyntien luona on narikka, joihin voi jättää säilöön ylimääräiset tavarat.

Alueella on runsaasti ravintolapalveluja, muun muassa vanhasta linja-autosta rakennettu Alpo The Food Truck-ruokarekka sekä Lähi-ABC Kontti -myymälä. Viikonlopun ajan Kemuilla on mahdollisuus myös benji-hyppyyn.