Supermood


12.11.2014

Osallistu Anne Kukkohovin ja Sokos Jyväskylän Supermood-iltaan!

Supermoodin perustaja on Anne Kukkohovi. Hänen pitkäaikainen toiveensa on ollut luoda täydellinen ekologinen kauneudenhoitosarja, joka toimii holistisesti. Sarjassa on sekä ulkoisia, että sisäisiä ihonhoitotuotteita, jotka tukevat toistensa vaikutuksia. Supermood on kotimainen, ekologinen ja puhdas.

Osallistu VIP-iltaan

VIP-ilta, Anne Kukkohovi ja Supermood! Anne kertoo uudesta kosmetiikkasarjastaan Supermoodista sekä omista kauneusvinkeistään – kuinka pysyt virkeänä ja hehkeänä vauhdikkaan arjen keskellä! Iltaa vietetään Jyväshovissa 20.11. klo 18.00 alkaen. Iltaan osallistuville lahja sekä ostoetu Sokokselle. Tilaisuuden jälkeen Anne opastaa Sokoksen kosmetiikkaosastolla oikeiden, juuri Sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. Ilmoittaudu nyt ennakkoon, paikkoja on rajoitetusti. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 19.11.2014 klo 21.

Ilmoittaudu VIP-iltaan tästä

Supermood-esittely Sokoksella

Supermood-esittely Sokos Jyväskylän kosmetiikkaosastolla 21.11.2014 klo 11-19. Anne Kukkohovi paikalla esittelemässä omaa Supermood kosmetiikkamerkkiään sekä kertomassa omista kauneusvinkeistään. Tervetuloa!