Tankkaustarinoiden uusi kausi käynnistyy – mukana jälleen myös ABC Vaajakoski


14.6.2021

ABC-ketjun henkilökunnan ja asiakkaiden arkeen päästiin tutustumaan pari vuotta sitten Tankkaustarinat-realitysarjan kautta. Yllättävät kohtaamiset ja tilanteet seurasivat toisiaan vilkkaiden liikennemyymälöiden vilskeessä. 14.6. käynnistyy Tankkaustarinoiden toinen tuotantokausi, ja nytkin mukana on jo edelliseltä kaudelta tuttu ABC Vaajakoski.

Hyvän suosion saavuttaneiden Tankkaustarinoiden jatkoa oli suunnitteilla jo viime vuonna, mutta korona sotki nämäkin suunnitelmat. Tänä vuonna päästiin kuitenkin kuvaamaan, ja toinen tuotantokausi saatiin purkkiin juuri ennen maaliskuun ravintolarajoituksia. Tällä kertaa mukana on kaksi uutta liikennemyymälää, Lahden ABC Renkomäki ja ABC Varkaus, ja sarjassa jatkavat jo tutut ABC Lohja ja Osuuskauppa Keskimaan ABC Vaajakoski.

Sarja starttaa Nelosella maanantaina 14.6., ja sitä esitetään arki-iltaisin maanantaista torstaihin klo 20.30. Kaikki 20 jaksoa pyörähtävät läpi siis viiden viikon aikana heinäkuun puoliväliin mennessä.

ABC Vaajakoskelta sarjan päätähtinä esiintyvät liikennemyymälätyöntekijät Anni, Annu, Erika ja Susanna sekä marketin palveluvastaava Pasi. Kuvauksen Vaajakosken ABC:lla sujuivat ongelmitta ja positiivisessa hengessä, vaikka koronarajoituksista huolehdittiin samanaikaisesti. Henkilökunnalle kuvaukset olivat odotettu piristys korona-arjen keskellä.

− Henkilökunnalle Tankkaustarinat on ollut mielenkiintoinen kokemus, kun oman työn lomassa on päässyt seuraamaan, miten tällaista tosi-tv ohjelmaa tehdään. Myös asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita ja jääneet hetkeksi seuraamaan kuvauksen tapahtumia. Onpahan asiakkaillakin ollut mahdollisuus osallistua kuvauksiin terveisten lähettämisen muodossa, toteaa ABC Vaajakosken liikennemyymäläpäällikkö Risto Hänninen.

Apsilla sarjan alkua odotetaan innolla ja jännityksellä. Etenkin sarjan päätähtinä esiintyneet työntekijät odottavat jo näkevänsä kuvausten lopputuloksen.

− On tosi mielenkiintoista nähdä mitä syntyy, kun kuvataan monta tuntia, joista tuotanto puristaa kohtaukset muutamiin minuutteihin, tiivistää ohjelmassa esiintyvä Pasi Kärkkäinen tunnelmia koko tiimin puolesta.

− Itse lähdin sarjan kuvauksiin mukaan seikkailumielellä, hakemaan uusia mielenkiintoisia kokemuksia. Onpahan tässä saatu muutamia nimikirjoituksiakin jakaa ensimmäisen Tankkaustarinat-kauden jälkeen, Pasi hymähtää.

Vuonna 2019 esitetyllä edellisellä Tankkaustarinat-kaudella oli yhteensä peräti 4,2 miljoonaa katsojaa.

Tankkaustarinat, ABC Vaajakoski

Vaajakosken ABC:lta ohjelmassa ovat mukana liikennemyymälätyöntekijät Anni, Annu ja Susanna, marketin palveluvastaava Pasi ja liikennemyymälätyöntekijä Erika. KUVA: Nelonen Media

Tankkaustarina ständi

Tankkaustarinoiden 2. kausi alkaa 14.6.2021. Kaikilta kaudessa mukana olevilta ABC-asemilta löytyy pahviständi, missä asiakkaat voivat ottaa kuvan itsestään. Mallia näyttävät ABC Vaajakosken Risto Hänninen ja Roosa Ahonen.


 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, ABC Vaajakoski, Risto Hänninen, liikennemyymäläpäällikkö, 010 767 3065, risto.hanninen@sok.fi