4.5.2013
Terveellinen ruoka ja tasainen ateriarytmi auttavat jaksamaan myös kokouspäivän viimeiset tunnit. Tähän perusajatukseen pohjautuu Radisson Blu –ketjun uusi Brain Food –niminen konsepti kokousvieraille.
Konsepti on kehitetty yhdessä ravitsemusterapeutti Patrik Borgin kanssa. Borg työskentelee Helsingin Urheilulääkäriasemalla ja Syömishäiriökeskuksessa.
– Brain Food on yksi osa Radisson Blussa tekeillä olevaa hanketta, jossa luodaan mahdollisimman hyvät puitteet tulokselliselle ja energisoivalle kokoukselle, hotelli- ja kongressipäällikkö Jukka Pekkala kertoo.
Oikeanlainen syöminen ylläpitää rentoa työvirettä ja saa ihmiset keskittymään olennaiseen. Heidän luova potentiaalinsa vapautuu ja keskittymiskykynsä paranee. Kokoukselta saadaan se, mitä tultiin hakemaan: uusia ideoita ja uudenlaista ajattelua.
– Ravinto lisää hyvinvointia, jos syöminen tuntuu ja maistuu hyvältä eikä tarvitse syödä huonolla omallatunnolla, Borg korostaa.
Syyllistymättä syöminen kuuluu Borgin kokemuksen mukaan neljän isoimman painonpudotuskeinon joukkoon. Jokaisella näistä neljästä keinosta satakiloinen henkilö saa pudotettua painostaan yli kymmenen kiloa vuodessa. Muita keinoja ovat kasvisten lisääminen ruokavalioon, ateriarytmin tasaaminen ja henkisiä voimavaroja kuormittavien asioiden selvittäminen.
Brain Food –periaatteet sopivat hyvin kulmakiviksi ihan tavallisillekin työpäiville:
Patrik Borgin viisi totuutta työpäivän oikeasta ravinnosta:
16.9.2024 | ABC
11.9.2024 | Henkilöstö | Marketkauppa
2.9.2024 | Marketkauppa | Paikallisia uutisia | S-market | Uudistukset