7.6.2017
Amarilloissa annoksen voi muuttaa oman ruokavalion mukaiseksi.
Samassa ravintolaseurueessa saattaa herkutella niin vegaani, pähkinäallergikko kuin gluteenitonta tai lihatonta ruokavaliota noudattava ruokailija. Ravintolamenun onkin taivuttava yhä useampien ruokavalioiden vaatimuksiin. S-ryhmän ravintoloissa on panostettu erilaisten asiakasryhmien sujuvaan palveluun.
Mausteisista mauistaan tunnettu Amarillo-ketju tarjoaa listallaan itsevalmistetulla kikherne-pihvillä täytettyjä vegefajitaksia ja -tacoja. Gluteenittomien ja muiden erikoisannosten lisäksi Amarilloissa pyritään vaihtamaan valitun annoksen raaka-aineet asiakkaan ruokavaliota vastaavaksi.
Ravintoloiden koulutettu henkilökunta osaa antaa lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista. Asiaa voi tiedustella myös ennakkoon ravintolasta sähköpostitse tai some-kanavien kautta.
Ravintoloiden ruokalistoille laktoosittomat, vähälaktoosiset, gluteenittomat ja vegaaniset annokset on merkitty selkeästi.
6.11.2024 | ABC | Paikallisia uutisia | Uudistukset
29.10.2024 | Asiakasomistajuus | Paikallisia uutisia | Talous
16.10.2024 | Ilo auttaa | Paikallisia uutisia | Vastuullisuus