Uudistunut S-market Joutsa – helpompaa asiointia ja laajempia valikoimia


5.6.2018

Osuuskauppa Keskimaan S-market Joutsan uudistus on valmis. Joutsalaisille tehtiin mahdollisimman hyvä myymälä, jonka valikoima on suunniteltu juuri heitä varten. Uusilla kalustoratkaisuilla saatiin kasvatettua merkittävästi valikoimaa. Avajaisia vietetään 7.6.

– Selkeän ja raikkaan ilmeen saanut myymälä vastaa aiempaa paremmin paikallisiin tarpeisiin valikoiman kasvettua yli tuhannella tuotteella. Remontissa huomioitiin myös energiatehokkuus ja hiilijalanjälki muuttamalla kylmäkalusteet ovellisiksi ja hyödyntämällä kylmäaineena hiilidioksiditekniikkaa. Uudistimme myymälän asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ympäristönäkökulma huomioiden, kiteyttää ryhmäpäällikkö Mikko Lehtinen

Uskomme, että S-market on juuri sitä, mitä joutsalaiset hyvältä ruokakaupalta odottavat. Miellyttävän ostoympäristön ohella asiakkaat saavat kaupassa huomioivan ja lämminhenkisen palvelun, marketpäällikkö Outi Terho kertoo. 

Uudistuneen S-market Joutsan avajaisia vietetään torstaina 7.6. Silloin on tarjolla kakkukahvit ja paikalla on palveluneuvoja, sekä S-mobiili-asiantuntija. Lauantaina vietetään lastenpäivää. Avajaistarjoukset ovat voimassa koko loppuviikon 7.-10.6. 

S-marketin uudistus tehtiin pääosin yöllä, jotta häiriöitä asiointiin oli mahdollisimman vähän. Uudistuksen kustannukset olivat noin 900 000 €.