Uudistunut S-market Lievestuore – helpompaa asiointia ja laajempia valikoimia


12.10.2017

Osuuskauppa Keskimaan S-market Lievestuoreen uudistus on valmis. Liepeeläisille tehtiin mahdollisimman hyvä myymälä, jonka valikoima on suunniteltu juuri heitä varten. Uusilla kalustoratkaisuilla saatiin kasvatettua merkittävästi valikoimaa. Avajaisia vietetään 12.10.

– Selkeän ja raikkaan ilmeen saanut myymälä vastaa aiempaa paremmin paikallisiin tarpeisiin valikoiman kasvettua yli tuhannella tuotteella. Päivittäistavaravalikoimassa laajenivat mm. sämpylät, sipsit ja snacksit, Tex mex -tuotteet, jauhot, hiutaleet, mausteet, makeiset, kissanruoka ja panimojuomat. Valikoimiin saatiin myös irtopullat. Uudistimme myymälän asiakkaidemme toiveiden mukaisesti,  kiteyttää aluejohtaja Mikko Lehtinen

Uskomme, että S-market on juuri sitä, mitä lievestuoreelaiset hyvältä ruokakaupalta odottavat. Osuvan varman ja miellyttävän ostoympäristön ohella asiakkaat saavat kylän ainoassa kaupassa huomioivan ja lämminhenkisen palvelun, marketpäällikkö Kari Hokkanen kertoo.

Uudistuneen S-market Lievestuoreen avajaisia vietetään 12.10. Silloin on tarjolla kakkukahvit. Avajaistarjouksia on 12.-15.10. Perjantaina paikalla on palveluneuvoja sekä S-mobiili-asiantuntija. Lauantaina vietetään lastenpäivää.

S-marketin uudistus tehtiin pääosin yöllä, jotta häiriöitä asiointiin oli mahdollisimman vähän. Uudistuksen kustannukset olivat noin 400 000 €.