Uusi Prisma Seppälä avataan 28.4. klo 10. Asiakkaille paras Prisma aloittaa uuden aikakauden


25.4.2016

Jyväskylässä alkaa uusi kaupan aikakausi torstaina 28.4.2016, kun uusi Prisma Seppälä avataan.

Prisma-kauppakeskuksen suunnittelussa, rakentamisessa ja toteutuksessa on hyödynnetty uusinta kaupan alan teknologiaa ja innovaatioita. Seppälään on rakennettu Suomen paras Prisma – sekä asiakkaille että henkilökunnalle.

– Uudella Prisma Seppälällä varmistamme, että maankuulu kauppapaikka säilyttää asemansa seuraavinakin vuosikymmeninä ja jatkaa kunniakasta perinnettä. Uskomme vahvasti siihen, että asiakaslähtöisesti toteutettu, helppo, edullinen, elämyksellinen ja iloa tuottava hypermarket on tulevaisuudenkin kauppapaikka, Prisma-johtaja Mikko Junttila kuvailee.

Seppälään avataan torstaina 28.4. Suomen paras Prisma.

– Lähdimme uuden Prisman suunnittelussa ja rakentamisessa alusta pitäen siitä, että emme ole tekemässä Suomen suurinta, vaan Suomen parasta Prismaa, jossa hyödynnetään alan parasta tietotaitoa ja uusia innovaatioita. Olemme avaamassa niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin parhaan mahdollisen hypermarketin.

Uuden Prisma Seppälän kulmakiviä ovat Keski-Suomen laajimmat valikoimat ja halvimmat hinnat, sujuva, helppo ja tarvittaessa nopea asiointi, kattavat valikoimat sekä yllätyksellisyys, elämyksellisyys ja ilahduttaminen.

– Tarjoamme kaupallisesti parasta, mitä Jyväskylässä on koskaan nähty hintojen, etujen, valikoiman, palvelun ja asioinnin muodossa.

Parasta on haettu yhdessä asiakkaiden kanssa.

– Kysyimme asiakkailtamme, mikä tekee heille parhaan Prisman. Saimme 2 100 asiakkaalta erilaisia ideoita, joista suuri osa on toteutettu. Toiveiden täyttämisestä esimerkkejä ovat vaikkapa tavanomaista leveämmät pysäköintiruudut, monipuolisempi palvelutiski, kiinnostavampi vaatevalikoima, erilaiset ostoskorit ja –vaunut sekä toimivampi lasten puuhapaikka, Junttila kuvailee.

Prisman digitaalisia palvelujakin on kehitetty asiakastoiveiden mukaisesti.

– Yksi tärkeimmistä uutuuksistamme on ruoan verkkokauppa. Kauppakassi-palvelustamme voi noutaa verkossa tilatut tuotteet sovittuun aikaan valmiiksi kasseihin kerättynä. Tarvittaessa kotiinkuljetuskin järjestyy.

Uuden Prisman avajaiset jatkuvat koko toukokuun ajan.

– Avajaisten yllätyksellisyys tulee olemaan vailla vertaa parhaan Prisman tyyliin. Avajaisviikot aloitamme vapputeemalla, josta luontevasti siirrytään äitienpäiväviikolle ja edelleen muihin, viikoittain vaihtuviin teemoihin.

Piha-alueella on ensimmäisten viikkojen ajan Prisman aukioloaikoina liikenteenohjaajat paikalla. Jyväskylän ydinkeskustasta pääsee tutustumaan uuteen Prismaan myös ilmaisilla nonstop-busseilla toukokuun ajan.

Tervetuloa Prisma Seppälän avajaisiin torstaina 28.4. klo 10.00. Avauksessa ovat tuhansien asiakkaiden lisäksi mukana Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto ja SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä sekä Keskimaasta toimitusjohtaja Antti Määttä ja Prisma-johtaja Mikko Junttila.

Lisätietoja:

Prisma-johtaja Mikko Junttila, 050 5757 574