Uusi ruoka- ja seurusteluravintola Urban Bistro avataan toukokuun viimeisenä päivänä


24.5.2024

Urban Bistro logoJyväskylä saa uuden ravintolan kävelykadulle, kun Osuuskauppa Keskimaa avaa ravintola Revolutionin viereiseen liiketilaan uuden Urban Bistron perjantaina 31.5.2024. Urban Bistro on uniikki, persoonallinen ja rento ruoka- ja seurusteluravintola, jossa nautitaan ruoat ja juomat yhdessä kaveriporukalla viihtyen.

 

Ravintola Revolution viereisessä liiketilassa, entisen VENN-ravintolan tiloissa on rakennettu uutta Urban Bistroa toukokuun ajan. Uuden ravintolan avajaisia päästään viettämään perjantaina 31.5.2024.

− Ravintola Urban Bistro valmistuu sopivasti kesäsesonkiin. Ravintola VENNin entisiin tiloihin on nyt rakennettu täysin uniikkia ravintolaa, jonka liikeideaa on kehitelty yhdessä meidän ravintola-alan ammattilaisten kanssa. Uudenlaisella ravintolakonseptilla haluamme vastata paremmin tämän hetken kysyntään rennosta ruoka- ja seurusteluravintolasta Jyväskylässä, taustoittaa Osuuskauppa Keskimaan toimialajohtaja Pasi Kunelius.

Urban Bistron liikeideaa on hauduteltu jo useamman vuoden ajan pöytälaatikkoversiona. Urban Bistron henkilökunta kuvailee uutta ravintolaa omannäköisekseen eli rennoksi, villiksi ja vilpittömäksi.

− Urban Bistro syntyi intohimosta ruokaan, musiikkiin ja ihmisten kohtaamiseen. Halusimme luoda paikan, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi ja jossa ruokailu muuttuu elämykseksi. Meille viihtyminen ja vieraanvaraisuus ovat sydämen asia, kuvailee ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen ravintolan liikeideaa.

Urban Bistron keskiössä on yhteisöllisyys, ruoan ja juoman jakaminen, kiireettömyys ja vilpittömän eloisa palvelukokemus. Urbanin rennossa tunnelmassa voi nauttia niin arkipäivän lounaasta, lauantain brunssista kuin yhdessä jaettavasta illallisestakin. Erilaiset teemaillat ja live-musiikki ovat osa Bistron konseptia.

Urban Bistron ruokalistalta löytyy erilaisia jaettavaksi tarkoitettuja annoksia, joista löytyy valinnanvaraa niin pieneen kuin isompaankin nälkään.

– Lounaalla perusajatuksena on keskittyä siihen, mitä ei ole Jyväskylän kävelykadulla ollut tarjolla. Sellaista urbaania skandinaavisin mauin höystettyä buffetlounasta, paljastaa Puhalainen.

Urban Bistro toimii tiiviissä yhteistyössä ravintola Revolutionin kanssa, tarjoten kuitenkin omanlaisen tunnelman ja ruokailuelämyksen. Ravintolan edustalla toimii kesäaikaan näyttävä kesäterassi, jossa asiakaspaikkoja on jopa 180.

− Vaikka Urban Bistro ja Revolution ovat kaksi toisistaan erilaista ja uniikkia ravintolaa, niin henkilökunta liikkuu tarpeen mukaan ristiin rastiin näiden kahden ravintolan välillä. Uudistuksen myötä rekrytoimme viisi uutta työntekijää, kun aikaisemman VENNin työntekijöiden työsuhteet säilyivät entisellään, taustoittaa molempien ravintoloiden päällikkönä toimiva Puhalainen.

Urban Bistron avajaisia vietetään ensi viikon perjantaina, jolloin julkaistaan myös ravintolan ruokalista.
− Meillä viihtyminen ei lopu jälkiruokaan, vaan jatkuu aamun pikkutunneille saakka, Puhalainen vinkkaa.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen, jukka.puhalainen@sok.fi, 010 767 5490
Osuuskauppa Keskimaa, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Pasi Kunelius, pasi.kunelius@sok.fi, 010 767 3060