Uusi VENN avataan Kävelykadulla lauantaina 26.5.2018


24.5.2018

Odotettu, Jyväskylän keskustan keskeisellä paikalla sijaitsevan Aalto-ravintoloiden remontti on saatu päätökseen aikataulussaan. Tila avataan uutena VENN-konseptina asiakkaille lauantaina 26.5.2018. Ohjelmassa on mm. viiniä, ystäviä ja yksisarvinen.

Jyväskylä saa uuden ravintolan Kävelykadulle kun Osuuskauppa Keskimaan VENN avataan. VENN on kaupunkilaiseen elämänrytmiin sopiva iloinen sekoitus kahvilaa, viinibaaria ja ravintolaa. Paikka on suunniteltu sekä ruoka-, juoma- että tapahtumatarjonnaltaan sekä miljööltään rentoon oleskeluun isommalla tai pienemmällä ystäväporukalla. Viihtymistä ja oleskelua on painotettu myös terassilla ja sen vehreällä nurmikolla. Lisäksi sekä ravintolakonseptissa että -sisustuksessa otettiin paikallisuus vahvasti huomioon.

Uuden avauksen myötä odotetaan myynnillisesti vahvaa kesäsesonkia Jyväskylän ravintola-alalle. VENNillä varmistetaan, että Keskimaan ravintolatarjonta vastaa asiakkaiden odotuksiin.

– Meillä on käynyt kauppa keskustan baareissa ja ravintoloissa alkuvuonna hyvin. Halusimme uudistaa liikeideaamme Kauppakadun parhaalla paikalla ja VENN tuo kadulle kaivatun rennon ja muuntautuvan anniskeluravintolan. Napakka remonttiaikataulumme piti, ja pääsemme avaamaan juuri parhaimman kauden alkuun touko-kesäkuun vaihteessa, toteaa ryhmäpäällikkö Mikko Parviainen.

VENNiin palkattiin 12 uutta työntekijää. Hakijoita uuteen, kiinnostavaan konseptiin oli runsaasti.

– Meillä on mahtava poppoo koossa. VENNissä ruoan ja juoman laadun lisäksi tärkeää on omanlaisensa palveluasenne, sillä asiakas pitää saada rentoutumaan ja yllättymään positiivisesti. Haluat sitten parasta kahvia, lasin hyvää punkkua tai vaikka omat tuunatut popcornisi, täällä ollaan teidän ystävinä auttamassa, intoilee ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen.