Vaajakosken ABC-automaatti ja autonpesupalvelu S-market Vaajalan pihaan


8.8.2017

Osuuskauppa Keskimaan palvelut paranevat Vaajakoskella uuden ABC Car Wash -autopesupalvelun rakentamisen ja ABC-automaattiaseman siirron myötä. Vaajakosken ABC-automaattiasema siirtyy S-market Vaajalan pihaan. Samalla liikenneyhteyksiä S-market Vaajalaan parannetaan nykyisiä liittymiä parantamalla ja uusia liikenneväyliä rakentamalla.

Vaajakosken S-marketin yhteyteen rakennetaan uusi ABC Car Wash -autonpesuhalli ja ABC-automaattiasema. Samalla autoliikennettä S-marketin alueella selkeytetään. Vanhan liittymän viereen rakennetaan uusi liittymä, ja junaradan puolelta rakennetaan toinen, kokonaan uusi liikenneväylä junaradan ja rakennuksen väliin. Näin S-marketin asiakasliikenne tulee ympäri ajettavaksi ja kulku helpottuu.

– Uudistuksen myötä saamme Vaajakosken S-marketin yhteyteen hyvän ja toimivan autopalvelualueen. Polttonestepalveluja parannamme rakentamalla kokonaan uuden ABC-automaattiaseman. Uudella asemalla on kaksi tankkauspistettä, ja tarjolle tulee lisää polttoainelaatuja. Dieselin ja bensiinin peruslaatujen lisäksi myyntiin tulee toinen diesel-laatu ja Eko E85 -korkeaseosetanoli. Lisäksi parannamme ABC-palveluita rakentamalla autopalvelualueelle asiakkaiden toivomat autonpesupalvelut, kertoo toimialajohtaja Heikki Tervanen.

Pihatyöt alkavat jo tämän viikon aikana ja valmistuvat loka-marraskuussa. Vanha ABC-automaattiasema palvelee aina uuden avaamiseen saakka.
– Urakoitsijat ovat paikallisia. Pääurakoitsija on Keski-Suomen Mestarityö Oy ja pihatyöt tekee Maajukka Oy, kertoo kiinteistöjohtaja Matti Vihinen.
 

Asiakkaat voivat seurata piha-alueen ja ABC-automaatin uudistusta S-marketiin tuotavan uuden infotaulun ajantasaisista tiedoista.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, toimialajohtaja Heikki Tervanen, puh. 050 593 5764

Osuuskauppa Keskimaa, kiinteistöjohtaja Matti Vihinen, puh. 050 502 5252