Vantaan Energiasta S-ryhmän valtakunnallinen bonusyhteistyökumppani


5.2.2018

Osuuskauppojen asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta kasvavat merkittävästi, kun bonusyhteistyö Vantaan Energian kanssa laajenee valtakunnalliseksi. Nyt kuka tahansa osuuskaupan asiakasomistaja ympäri Suomen voi hankkia Vantaan Energian Bonussähköä.

Aiemmin Bonusta ovat saaneet HOK-Elannon, Suur-Seudun Osuuskaupan ja Varuboden-Oslan asiakasomistajat. Heiltä saatu positiivinen palaute ja muiden osuuskauppojen asiakasomistajien toiveet johtivat yhteistyön laajenemiseen valtakunnalliseksi.

– Bonussähkö on asiakkaille aidosti hyödyllinen ja siksi se myös houkuttaa. Olemme iloisia voidessamme tarjota päästötöntä ja kohtuuhintaista energiaa asiakasomistajille koko maassa, Vantaan Energian myyntijohtaja Ilkka Reko sanoo.

– S-ryhmä haluaa tarjota 2,3 miljoonalle asiakasomistajataloudelleen monipuolisesti ja kilpailukyisesti palveluja ja etuja. Yhteistyökumppanit täydentävät S-ryhmän palvelutarjontaa muun muassa vakuutuksilla ja hyvinvointipalveluilla. Nyt valtakunnallisten kumppaneiden joukkoon liittyy asiakasomistajien toiveesta myös energiayhtiö, kertoo yhteysjohtaja Marjaana Saarikoski SOK:lta.

Bonussähkön odotetaan herättävän kevään aikana reilusti kiinnostusta, sillä Bonussähkön hinnoittelu on pysyvästi kilpailukykyinen ja sähkö on päästöttömästi tuotettua vesisähköä.

Bonussähkö-sopimuksen voi tehdä verkossa suoraan osoitteessa www.bonussahko.fi.